Warnock og Paletta tilbake

Stephen Warnock og Gabriel Paletta er tilbake i troppen mot PSV Eindhoven etter skadeavbrekk. Ung høyreback fra Oldham linkes. Ny dato for miniderbyet.

John Arne Riise og Harry Kewell var de eneste seniorspillerne som ikke var med på flyet da Liverpool-troppen satte kursen mot Nederland foran Champions League-møtet med PSV Eindhoven. Riise må som kjent regne med et par nye uker på sidelinja etter at han tråkket over på venstreankelen igjen, mens Kewell er langtidsskadet.

Forsvarsspillerne Gabriel Paletta og Stephen Warnock er imidlertid med til Nederland, og er dermed tydeligvis klare til kamp igjen etter å ha vært satt utenfor med skader i en periode.

Liverpools tropp til morgendagens kamp: Reina, Finnan, Carragher, Hyypia, Agger, Paletta, Aurelio, Luis Garcia, Sissoko, Gerrard, Alonso, Pennant, Gonzalez, Zenden, Crouch, Fowler, Bellamy, Kuyt, Dudek, Warnock.

PSV vant i generalprøven
Liverpool hadde som kjent ingen god generalprøve foran den første kampen i gruppespillet i Champions League, da man røk hele 3-0 for naboen Everton. Motstander PSV Eindhoven derimot, ladet opp med seier 3-1 over Willem II i den nederlandske toppdivisjonen. To mål av Edison Mendes og en straffe fra Jefferson Farfan sørget for seieren for laget som for tiden ligger på sjetteplass i Nederland med 6 poeng på de tre første kampene.

Ellers er det ting som tyder på at PSV-trener Ronald Koeman vil la nyervervelsen Patrick Kluivert få debutere mot Liverpool i morgen. Den tidligere Barcelona- og Newcastle-spissen ankom den nederlandske klubben fra Valencia like før transferdeadline, men har slitt med å komme i form så langt.

- Vi har ikke tatt noen endelig avgjørelse når det gjelder Patrick enda. Vi må vurdere situasjonen før vi eventuelt gir han spilletid. Vi vil benytte han om tiden er inne. Liverpool-kampen er en mulighet, men vi er klar over at dette er en toppkamp. Patrick trenger å spille for å komme i form. Han har gjort det bra på trening de siste ni dagene, og vi har jobbet virkelig hardt. Han er ivrig etter å vise seg frem nå, sier Koeman noe kryptisk.

Oldham-back linkes
Tabloidavisen Mirror hevder å vite at Liverpool vil prøve å sikre seg Oldhams unge høyreback Neal Eardley under transfervinduet i januar. Den walisiske U19-spilleren gjorde sin ligadebut for Latics i siste ligakamp forrige sesong, og har imponert med solid backspill etter han fikk sjansen fra start av denne sesongen.

18-åringen (født 06.11.1988) har faktisk allerede spilt seg inn i den walisiske U21-diskusjonen. Eardley er 180 cm høy, og veier 74 kg.

Ny dato for mini-derbyet
Den utsatte reservelagskampen mot Everton på Halton Stadium i Widnes har fått ny dato. Den skal nå spilles tirsdag 10.oktober. Kampen var opprinnelig terminfestet til i morgen kveld, men ble utsatt grunnet Liverpools bortekamp mot PSV Eindhoven i Champions League. Reservelagets neste kamp blir således tirsdag 3.oktober, mot Newcastle på Racecourse Ground i Wrexham.