WBA vil låne Kirkland også neste sesong

WBA-formann Jeremy Peace sier til Birmingham Mail at hans klubb ønsker å låne Chris Kirkland også neste sesong, i en avtale der klubbene igjen deler på å betale keeperens lønn.

West Bromwich nekter å gi opp håpet om å bringe Chris Kirkland til The Hawthorns for neste sesong, trass i nedrykket fra Premier League. Liverpool-målvakten var som kjent utlånt til Midlands-klubben sist sesong, etter at Anfield-klubben gikk med på å dele spillerens lønnsutgifter med WBA.

Kirkland fant seg fort til rette på The Hawthorns, men mistet plassen til Tomasz Kuszczak når han pådro seg en nyreskade. På vei tilbake etter den skaden brakk den skadeforfulgte keeperen fingeren, og fikk således relativt få kamper under sitt låneopphold.

Det antas at West Bromwich sine sjanser til å sikre seg 24-åringen permanent forsvant med nedrykket fra Premier League, og Liverpool håper nok fortsatt at klubber på øverste nivå skal kaste sine øyne på målvakten de ønsker å få bort fra lønningslisten.

I følge Birmingham Mail håper imidlertid WBA-ledelsen fortsatt å få i stand en avtale med Liverpool, etter at de røde nå har gjort det helt klart at den tidligere Coventry-keeperen ikke inngår i klubbens fremtidsplaner. WBA-formann Jeremy Peace innrømmer imidlertid at saken nå er utenfor hans kontroll.

- Chris hadde et bra opphold her, og jeg vet at trenerstaben, og spesielt Joe Corrigan (WBA sin keepertrener, red.anm), likte han og ønsker å jobbe videre sammen med han, uttaler Peace til lokalavisen.

- Får jeg sjansen, ønsker jeg å bringe Kirkland tilbake til The Hawthorns. Men dette er nå opp til Liverpool og Chris selv. Men vi har fått signaler på at Chris ikke har noe i mot å komme tilbake. Når alt kommer til alt så er vi en Championship-klubb nå, og Chris er vant til å spille i Premier League, så det er mulig det vil innvirke på hans avgjørelse, legger WBA-formannen til.

- Kommer vi frem til en form for avtale med Liverpool, er jeg sikker på at Chris lar seg snakke med. Betingelsene må imidlertid igjen bli at klubbene deler på å betale spillerens lønn gjennom et nytt låneopphold, da Chris fortsatt er kontraktsfestet til Liverpool.

Stem Liverpool-Jonas frem til seier i Idol
I kveld er det klart for årets Idol-finale på TV2. Liverpoolsupporter og medlem i supporterklubben Jonas Thomassen, som tidligere i konkurransen fremførte You'll Never Walk Alone, kjemper om å nå helt til topps. Med stemmer fra medlemmene i supporterklubben bør det være gode muligheter for at Jonas følger opp Liverpools triumf i F.A. Cupen sist helg med en ny finaleseier i Idol, selv om vi nok ikke får se verken ekstraomganger eller straffesparkkonkurranse i kveld.  Lykke til, Jonas!