WBA vurderer også Carson

WBA-keeper Tomasz Kuszczak kan være på vei til Manchester United, og nå har Midlands-klubben kastet sine øyne på Scott Carson som en potensiell erstatter.

West Bromwich Albion har kastet seg inn i kampen om å Scott Carson. Det melder Birmingham Mail.

Midlands-klubben står i fare for å miste sin førstkeeper Tomasz Kuszczak til Manchester United. Det er ventet at det kommer et bud på polakken fra Old Trafford med det første, og da vil i så fall WBA bare stå igjen med en seniorkeeper i Russel Hoult.

Chris Kirkland var som kjent på utlån i WBA i hele fjor, men han er trolig lite lysten på å gå ned en divisjon for å få fast førstelagsspill. Dessuten er Kirkland sterkt linket til en overgang til Wigan i Premier League.

Som en følge av dette har altså West Bromwich skiftet transfermål fra den ene Liverpool-keeperen til den andre, i jakten på en ny sisteskanse. Midlands-klubben prøvde faktisk å kjøpe Carson også i januar 2005, da han fortsatt var keeper i Leeds.

Carson avsluttet som kjent sesongen på lån hos Sheffield Wednesday denne våren, og Wednesday har ikke gitt opp å få i stand en ny låneavtale med Liverpool.