Wednesday gir opp Carson

Sheffield Wednesday har gitt opp å sikre seg Scott Carson på lån for den kommende sesongen. LFC skal vurdere å låne ut keeperen til en annen Premier League-klubb i stedet.

Sheffield Wednesday-manager Paul Sturrock bekrefter i dag at han har gitt opp å hente Liverpool-keeper Scott Carson på lån for den kommende sesongen. Carson var som kjent på utlån i Wednesday mot slutten av fjoårssesongen, og gjorde stor suksess. Derfor håpet Sturrock i det lengste å komme til en enighet med Liverpool om et nytt utlån. Liverpool skal imidlertid ha gjort det klart at de ikke var rede til å ta en avgjørelse om Carsons fremtid før i slutten av juli, og dette skal ha tvunget Sturrock til å avslutte jakten på sisteskansen. Sturrock ønsket nemlig keeper-situasjonen på Hillsborough avklart lenge før den tid.

Ting tyder også på at Liverpool vil foretrekke at Carson får spillererfaring med en annen Premier League-klubb, dersom han blir sendt på utlån neste sesong. En annen mulighet er selvsagt at den tidligere Leeds-keeperen fortsetter som andrekeeper på Anfield.

- Vi kan bare ikke ta sjansen på å vente og vente, for så å finne ut at en Premier League-klubb ønsker å låne Scott. Da vil vi stå uten målvakt en uke før seriestart, uttaler Sturrock til Sheffield Wednesdays offisielle nettsted.

- Jeg er skuffet, ettersom Carson gjorde det svært bra for oss i de siste ni kampene i vår. Vi ønsker å takke han for den innsatsen. Han vil bli en eksepsjonelt god keeper for England uansett hvilken klubb han fortsetter karrieren i.