Wenger tror ikke Liverpool er ferdige

Arsene Wenger tror at Liverpool fortsatt kan blande seg inn i kampen om ligatittelen, selv etter 0-3 på Emirates. Rafa begrunner hvorfor han brukte Zenden sentralt og ikke Gerrard.

Arsenal-manager Arsene Wenger hevder at Liverpool slett ikke er ute av tittelkampen etter gårsdagens 3-0 tap på Emirates Stadium. Benitez sitt mannskap har tatt bare 17 poeng på de 12 første kampene, men Wenger mener at Anfield-klubbens gode hjemmeform bidrar til at de ikke kan avskrives ennå.

- Liverpool er ikke ute av kampen om ligatittelen. En må ta i betraktning at de har en meget god hjemmeform, og dersom du multipliserer 19 med 3, så har du 57 hjemmepoeng. Kampene de har tapt på bortebane er mot sterk motstand som Manchester United, Chelsea, Everton og Arsenal. Dette er Liverpools fire verste bortekamper.

- Vi møtte et bra Liverpool-lag i går, og den første scoringen utgjorde forskjellen mellom lagene. Da Kolo Toure gjorde vårt andre mål var kampen over. Det er viktig for sesongen å slå de andre topplagene, men det er ikke alt. Men vi har slått Manchester United og Liverpool nå, uttaler Wenger.

Rafa forsvarer bruken av Gerrard
Rafel Benitez var lite snakkesalig om sine spillerdisposisjoner etter gårsdagens kamp, men i dag forsvarer han bruken av Steven Gerrard på høyreflanken overfor ITV.

- Jeg har forklart hvorfor han spiller på høyresiden sikkert 100 ganger tidligere også. Mot Birmingham i ligacupen var Bolo Zenden banens beste spiller, og jeg bestemte meg for å bruke han sentralt også mot Arsenal. Det var den beste måten å skape balanse i laget på.