Woodgate frykter Gerrard

Boro-stopper Woodgate anser Steven Gerrard som den største trusselen på Riverside i morgen. Urutinert dommer. Juventus vil ha Sissoko. Ung argentiner linkes.

Middlesbrough-stopper Jonathan Woodgate frykter at Steven Gerrard skal finne formen før møtet på Riverside i morgen. Han mener at Liverpool har noen virkelig gode spillere i troppen, men kapteinen er den han frykter aller mest.

- Jeg kjenner godt til Craig Bellamy, og med karer som Kuyt og Fowler har Liverpool noen fantastiske spillere i angrep. Men den største trusselen er uten tvil Steven Gerrard. Vi må stoppe han, slår Woodgate fast til lokalavisen i Middlesbrough.

- Liverpool har ikke vunnet på bortebane i ligaen denne sesongen, men de er likevel et av de beste lagene i landet. Det er ikke mer enn to år siden at de beviste at de var det beste laget i Europa. Noen av spillerne deres er fantastiske, og det blir en tøff kamp for oss. Men vi må prøve å gjøre det så vanskelig som mulig for dem.

Mason dømmer på Riverside
Lee Mason fra Bolton dømmer Middlesbrough v Liverpool i morgen ettermiddag. Mason er en relativt uerfaren dommer, som dømte sin første Premier League-kamp forrige sesong. Totalt har han dømt bare fem kamper i den engelske toppdivisjonen. Mason har aldri dømt Liverpool tidligere, men har dømt et par kamper med Middlesbrough. Assistentdommere i morgen er Roy Burton og Trevor Massey, mens Graham Salisbury er fjerdedommer.

Juventus ønsker seg Sissoko
Juventus skal ha plassert Mohamed Sissoko øverst på sin liste over transfermål for neste sesong. Til Corriere dello Sport sier Juventus-trener Didier Deschamps at han ønsker å bygge sitt lag rundt afrikaneren. Det er imidlertid lite sannsynlig at Liverpool ønsker å selge sin sorte perle til Serie B-klubben, uansett hvor mange pundsedler italienerne legger på bordet.

Argentiner linkes
I den mer useriøse delen av mediene blir Liverpool i dag linket til den argentinske spissen Marco Ruben. 20-åringen spiller for Rosario Central i hjemlandet, hvor han har gjort 5 mål på 12 kamper denne sesongen. Liverpool skal angivelig ha oppdaget Ruben da de hadde speidere til å følge Gabriel Paletta. Spissen skal også besitte italiensk pass. En rekke andre Premier League-klubber skal følge argentineren, og Newcastle, Manchester City, Blackburn, Charlton og helgens motstander, Middlesbrough, blir nevnt i den forbindelse.