Xabi nærmer seg formen

Xabi Alonso sier at han føler seg i bedre slag etter en skuffende start på sesongen. Everton anklaget etter reservelagskamp mot Liverpool. Poll dømmer på Old Trafford.

Forbedret Alonso ser fram til å møte Smicer
2006/07 har vært nok en sesong hvor Liverpool har kommet tregt ut av startblokkene, og er i en situasjon hvor man snart må finne den stabile toppformen dersom man ikke skal miste grepet på toppen i Premier League.  Etter et VM i Tyskland, samt ytterligere kvalifiseringspill i høst, er Xabi Alonso en av dem som har slitt mest med å finne tilbake til taktene fra i fjor.  Baskeren var imidlertid i nærheten av sitt beste i forrige kamp mot Blackburn og sier nå at han både føler seg i bedre form, og virkelig ser fram til å møte Bordeaux og hans gamle lagkamerat Vladimir Smicer.

- Vladi var en lagkamerat som alltid var glad, alltid hadde en flott innstilling og var en virkelig hyggelig fyr, erindrer Alonso.  – Han var også veldig morsom og jeg ser fram til å møte ham igjen.

- Liverpool har ikke funnet formen så langt denne sesongen, og det er noe som bekymrer oss.  Slik er det også for meg personlig.  Vi ønsker alle å komme tilbake til vårt beste nivå.

- Når det er sagt føler jeg at det hele tiden går framover.  Jeg vet at jeg må bli enda bedre og igjen få den gode følelsen du har etter kamper som er vunnet.


Reaksjon etter derby
Liverpool tapte nylig 1-2 i et mini-derby mot Everton, hvor reservelaget også fikk Jerzy Dudek utvist.  Det røde kortet kom etter en reaksjon på stygt spill fra motstanderens angriper Victor Anichebe.  Anichebe spilte stadig på grensen av det lovlige, eller over grensen, spesielt sammen med spisskollega James Vaughan, men mottok kun gult kort etter nevnte konfrontasjon.  Episoden skapte massekrangel i etterkant.

Nå bekrefter Everton at klubben er blitt anklaget av det engelske fotballforbundet, for ikke å ha greid å kontrollere sine spillere.  De blå har to uker på seg til å komme med sin versjon, dersom de måtte ønske det.


Graham Poll leder gigantmøte
Den høyt profilerte dommeren Graham Poll har fått oppgaven med å bruke fløyta når rivalene Manchester United og Liverpool møtes på Old Trafford søndag ettermiddag.