Xabi trente på supermål

Xabi Alonso sier at han stadig prøver å score mål fra midtbanen på trening. Ny dato for reservene. Gary Macca tilbake i managerstolen?

Alonso bedre defensivt
I et intervju med Liverpools egen hjemmeside sier Xabi Alonso at han faktisk stadig prøver å score overraskende fra langt hold, slik han gjorde mot Luton i FA-Cupen, og at han føler han er blitt en langt bedre spiller etter at han kom til Anfield.

- Jeg har sett scoringen mot Luton om igjen ved et par tilfeller, men jeg skulle gjerne ha sett det flere ganger.  Dette er noe jeg stadig prøver på i trening og det hender at trenerne blir irriterte og skuffet over meg siden jeg gir bort ballen.  Jeg liker imidlertid å prøve på det.

- Jeg synes jeg er blitt en langt bedre spiller etter at jeg kom til Liverpool, ikke minst i den defensive rollen.  Rafa, Pako og Alex insisterer at jeg mange ganger må holde meg i den posisjonen, og prøve å være sterkere fysisk.  I Premier League må du være sterk.

- De beste spillerne jeg har spilt med er trolig Xavi (Barcelona) på landslaget og Steven Gerrard her.  De er forskjellige, men veldig gode spillere.

- Hvis jeg skulle velge noe å vinne i år må det være ligaen, men jeg vil heller ikke ha noe imot å ta Champions League igjen.  Det beste ville være om vi kunne vinne begge.




Omberammet reservelagskamp
Reservenes utsatte kamp mot West Bromwich er nå terminfestet til torsdag 13.april.  Kampen ble flyttet for å rydde plass for et oppgjør i juniorcupen, noe som fort kan føre til enda flere utsettelser framover.


McAllister linket til Leicester
Gary McAllister trakk seg som manager i Coventry for en tid siden da hans kone ble syk.  Nå er skotten en av de som blir nevnt som mulig kandidat for den ledige sjefstillingen i Leicester, etter at Craig Levein denne uka fikk sparken.