Zenden håper å spille i mai

Bolo Zenden håper å spille mot slutten av sesongen. McAuley fornøyd med Agger. Morientes vil ikke til Espanyol. Riise vil avslutte på Anfield.

Boudewijn Zenden tar sikte på å være tilbake på fotballbanen raskere en de medisinske ekspertene spår etter sin korsbåndsoperasjon, og henter inspirasjon fra måten Djibril Cisse kom tilbake på etter sitt stygge benbrudd. Nederlenderen har blitt fortalt av legene at han mest sannsynlig ikke kommer til å spille fotball igjen denne sesongen, etter at korsbåndet røk for to måneder siden.

Zenden er nå i ferd med å bygge seg opp igjen etter operasjonen han fikk utført i USA, og selv nekter han å utelukke at han er tilbake på banen igjen før sesongslutt. Faktisk drømmer han om å spille for Liverpool i Champions League-finalen i Paris i mai.

- Jeg henter inspirasjon fra Djibril Cisse, som kom tilbake mye raskere enn forventet. Jeg har fortalt Djibril at jeg vil score vinnermålet i Paris, sier nederlenderen til LFC Magazine.

- Du vet aldri hva som vil skje. Djibril kom tilbake etter seks måneder på sidelinja, og scoret i straffespark-konkurransen i Istanbul. Det er et fint scenario, som viser at slike ting er mulig. Det ville vært drømmen for meg å få score vinnermålet i Paris. Det er noe jeg sikter mot, legger han til.

- Jeg vet ikke om det er mulig for meg å spille i det hele tatt denne sesongen, men det er hva jeg jobber mot. Jeg har tro på at jeg vil være tilbake innen den tid, men jeg kan likevel ikke forhaste meg. Jeg må ta tiden til hjelp, selv om det er både frustrerende og skuffende, avslutter Zenden.

McAuley fornøyd med Agger
Liverpools reservelagstrener Hugh McAuley var godt fornøyd med debutant Daniel Agger etter at Liverpools reservelag slo Wolverhampton 1-0 på bortebane i går kveld.  Agger spilte hele andre omgang, etter at han erstattet Djimi Traore i pausen, og gjorde en god figur som midtstopper. Liverpool stilte med et sterkt mannskap, der karer som Dietmar Hamann, Florent Sinama-Pongolle, Jan Kromkamp og Stephen Warnock også var involvert. Hamann gjorde som kjent vinnermålet med en lobb fra midtbanestreken.

- Daniel Agger virket veldig komfortabel, og gjorde en god omgang. Han holdt godt på ballen, og kom stadig fremover på banen. Han leser spillet meget bra, og virket skarp og opplagt, uttaler McAuley om debutanten.

- Jan Kromkamp gjorde også en bra kamp. Han var veldig positiv på høyrekanten, og løp mye. Han kombinerte godt med Paul Anderson, og det var en fin erfaring for Paul å få spille sammen med så mange seniorspillere. Han jobber veldig hardt og gir oss balanse på høyresiden, slår treneren fast til liverpoolfc.tv.

- Kampen sett under ett, syntes jeg Wolverhampton jobbet hardt mot oss før pause, så vi måtte være tålmodige. Pasningsspillet vårt ble mye bedre i andre omgang, og det var en vidunderlig scoring som vant kampen for oss. Det var litt av et skudd fra Dietmar Hamann, fra midtbanen. Keeperen til Wolverhampton hadde en meget god kamp, og gjorde noen fantastiske redninger, så det måtte et spesielt skudd til for å overliste han.

Morientes sier nei til Espanyol
Ryktene vil ha det til at Espanyol kommer til å forsøke å hente Fernando Morientes tilbake til Spania til sommeren. Liverpool-spissen skal imidlertid i følge Liverpool Daily Post være lite lysten på en retur til La Liga. Det er ventet at Morientes sin venn og tidligere trener for Real Madrid og Spania, Jose Antonio Camacho, blir utnevnt som sportsdirektør i Espanyol i neste måned, og det er slik disse ryktene har oppstått.

Rafael Benitez anser imidlertid Morientes som en nøkkelspiller i sin stall, og manageren mener nå at spanjolen endelig har funnet fotfeste i Premier League.

- Jeg ønsker å bli her i Liverpool lenge, da supporterne ennå ikke har sett meg på mitt beste, sier Morientes selv om saken.

Hyypiä frykter ikke Agger
Sami Hyypiä er den midtstopperen som ventes å bli mest truet av Daniel Aggers ankomst på Anfield. Den 32 år gamle finnen sier imidlertid til Liverpool Daily Post at han tar utfordringen på strak arm.

- Jeg kommer ikke til å bli raskere med årene, så jeg må kompensere for dette på andre områder. Jeg må lese spillet raskere enn de andre, og være på rett sted til rett tid. Men jeg har aldri vært særlig rask, så dette er noe jeg har vært vant med fra ung alder. Jeg ankommer fortsatt treningene for å lære noe nytt. Manageren terper stadig vekk på nye taktiske detaljer, og det er opp til oss spillerne å tilegne oss dette, sier finnen.

Riise vil avslutte karrieren på Anfield
John Arne Riise sier i dag til klubbens offisielle nettsted at han mer enn gjerne blir karrieren ut på Anfield. Sunnmøringen tror nemlig at Rafael Benitez bygger noe spesielt i klubben.

Riise skrev som kjent i forrige uke under på en ny kontrakt som holder han på Anfield til 2009, men selv håper han å forbli i klubben mye lenger enn det.

- Jeg håper å bli i Liverpool ut resten av karrieren min. Jeg er i form, og spiller bra, og jeg ønsker å spille her i ti år til. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsker å spille for denne klubben til jeg legger fotballstøvlene på hylla, siteres sunnmøringen.

- Jeg elsker klubben og supporterne, og jeg trives både på og utenfor banen. Dette er et flott sted å være for øyeblikket, og manageren har skapt en skikkelig lagånd som bare blir sterkere for hver dag. Han ønsker å ta oss til toppen, og alle skjønner at han kan få oss dit. Han bygger noe virkelig spesielt her, sier Riise.

- Det tok ikke lang tid å bli enig om en ny kontrakt. Rafael Benitez fortalte meg at han ønsket å forhandle for et par uker siden. I forrige uke møtte min nye agent, Struan Marshall, klubbledelsen, og etter noen korte samtaler signerte jeg kontrakten, avslutter nordmannen.