Zenden ser fram mot pre-season

Bolo Zenden forserer treningen og vil være klar til pre-season. Danel Agger fortsatt ute. Duo ute for et Blackburn som kjemper om en plass i Champions League.

Bolo med ball
Bodewijn Zenden sier at han endelig har begynt å trene med ball etter sin kneoperasjon, og at han nå sikter seg mot pre-season heller enn å spille mer denne sesongen.

- Det går ganske bra nå, sier nederlenderen til Sky Sports.  – Jeg kan løpe med bra fart og jeg har til og med begynt å røre ballen, og kan gjøre raske vendinger.

- Det er gode nyheter.  Jeg har trent to og en halv måned innendørs slik at jeg bare er glad for å kunne komme meg ut.

- Et comeback vil trolig først skje neste sesong.  Jeg hadde som mål å komme tilbake denne sesongen, men det er en alvorlig skade som du må være forsiktig med.  Slik sett sikter jeg meg nå inn på pre-season.


Agger er skadet
Ved siden av Bolo Zenden er det bare Daniel Agger som ikke er tilgjengelig for Rafa Benitez foran søndagens kamp mot Blackburn.  Et bra resultat på Ewood Park kan garantere 3.plass og kvalifisering til Champions League, avhengig av hvordan Tottenham gjør det borte mot Everton på lørdag.


Flo ikke tilgjengelig
Blackburn har ikke gitt opp i kampen mot Tottenham og Arsenal om å sikre seg 4.plass, og spill i neste sesongs Champions League.  Mark Hughes har en nesten skadefri tropp foran TV-kampen mot Liverpool, men den tyrkiske veteranen Tugay er fortsatt ute med en skade bak i leggen.  Florent Sinama-Pongolle kan heller ikke spille mot klubben han lånes ut fra.  Formsterke Craig Bellamy er ventet å bli klar etter å ha klaget over smerter i ryggen.

- Vi må konsentrere oss om hva vi skal gjøre, sier manager Mark Hughes.  - Dersom vi sikrer oss de poengene vi håper vi kan skaffe oss vil vi styrke vår posisjon og hekte av lagene bak oss, men vi må fortsette å vinne kamper.

- Dette er virkelig viktig for begge klubbene.  Fra deres ståsted trenger de kanskje bare en seier til for å være sikret tredjeplassen, mens vi prøver hardt på å sikre oss en plass blant de fire beste.  Det vil sette en ekstra spiss på kampen.