Én spissenhet på Anfield

Kuyt har ingen problemer med å forstå at Crouch har vært frustrert over lite spilletid. Det ville alle ha vært, men Liverpools spisser er en sammensveiset enhet som støtter hverandre i tykt og tynt.

Alle Liverpools fire spisser har tegnet seg på scoringslista minst én gang denne sesongen. Dirk Kuyt (2) og Peter Crouch fikk åpnet målkontoen mot Toulouse i går. Men likevel har Kuyt ingen anelse om han får plass i startoppstillingen mot Derby på lørdag. Rafael Benítez har allerede benyttet fire ulike spissduoer på fem kamper, og på den måten skaper manageren en sterk konkurranse om plassene på laget. Kuyt innrømmer at det er sterke bånd mellom ham selv, Crouch, Voronin og rekordkjøpet Fernando Torres.
- Alle spissene støtter hverandre. Vi ønsker alle at de andre skal gjøre det bra, og vi er en sammensveiset enhet. Men det kommer til å bli vanskelig. Vi har fire gode spisser. Noen ganger er det ikke enkelt for én eller to av oss, fordi vi ikke kommer på banen.

Crouch har innrømmet at det har vært en vanskelig sesongstart med lite spilletid, og Kuyt har stor forståelse for frustrasjonen til den engelske landslagsspilleren.
- Vi forstår hvorfor Crouch ikke har vært fornøyd i det siste. Jeg tror det er noe vi alle ville ha følt hvis det hadde skjedd med oss.

- Det betyr likevel ikke at vi ikke forstår årsaken. Det er bare forståelig at alle ønsker å spille bestandig.

- Vi forstår problemet, og vi forsøker å hjelpe hverandre. Vi står alle overfor det samme. Det er et godt forhold mellom de fire angriperne.

- Denne gang var det jeg som var på laget, og jeg scoret to mål og la opp til Peter ved hans scoring.

- Vi forsøker å imponere manageren. Denne situasjonen er ikke enkel for våre motstandere. De har ingen idé om hvilket par manageren skal velge til hver kamp.

- Vi er alle forskjellige. Det hjelper ikke motstanderens forberedelser. Sjefen gjorde syv forandringer mot Toulouse. Det var klart at det fremdeles var et sterkt lag. Det er alt som betyr noe.

- Det er vår styrke denne sesongen. Og det som var tydelig var at uansett hvem som spiller, så vet den enkelte hva han skal gjøre og hva som er jobben hans.

- I Premier League kan vi kun ha 16 spillere i troppen. Så det vil bare være plass til en spiss på benken. Det er enklere i Champions League fordi vi kan ha med 18 spillere, noe som betyr at vi har mulighet til å ha to spisser på benken med sjanse til å bli byttet inn.

- Vi kan da bli involvert alle sammen. Men i ligaen vil noen ikke bli involvert. Det betyr at personen ikke vil være fornøyd med det.

- Vi kontrollerte kampen mot Toulouse, og vi gjorde det samme med et helt annet lag mot Sunderland sist helg.

- Vi har 24 gode spillere. Vi vet at alle vi få muligheten en eller annen gang. Kanskje manageren kan sette opp to helt ulike lag uten at det skal bety noe, og at vi da skal vinne uansett.