- Alle kamper like viktige

Rafael Benitez mener at neste helgs kamp mot Sunderland er like viktig som søndagens oppgjør mot Chelsea. Reina lengter etter en ligatittel. Shevchenko har blitt kvitt ryggproblemene.

Rafael Benitez utfordrer i dag sine spillere til å være med i kampen om ligatittelen til siste slutt denne sesongen. Manageren håper nå at hans utvalgte skal vise seg tilliten verdig mot Chelsea på søndag, men også i kamper som den borte mot Sunderland neste helg.

- Dersom vi viser de samme kvalitetene mot alle lag som jeg tror vi vil gjøre mot Chelsea på søndag, så vil vi være der oppe når sesongen er over. Chelsea er en viktig kamp for øyeblikket, men neste ukes kamp mot Sunderland er like viktig, slår han fast til Liverpool Echo.

- Alle poeng vi kjemper for vil ha betydning ved sesongslutt, så spillerne må være beredt hver uke. Jeg ønsker at vi behandler alle ligakamper likedan, heller enn å høre spillerne si at kampen mot Chelsea er mer viktig enn de andre.

- Vi vet vi må spille bra mot topplagene om vi skal henge med i teten, men vi må også være godt forberedt når vi møter de andre lagene. Jeg vet at alle ønsker å spille og vise sine kvaliteter mot topplagene, og jeg vet at de kan klare det.

Reina oppsatt på å vinne ligaen
Jose Reina er ikke i tvil om hva han prioriterer høyest denne sesongen - nemlig ligaen.

- Alle trofeer vi spiller for er viktige, men vi ønsker aller helst å vinne ligaen. Det er 18 år siden sist det skjedde, og det er motivasjon nok i seg selv, sier han til Liverpool Echo før søndagens storkamp mot Chelsea.

- Dersom jeg hadde fått velge hvem vi skulle møte i første hjemmekamp, ville jeg ha valgt Chelsea. Vi frykter ikke denne kampen i det hele tatt. Vi har selvtillit, og er virkelig spente.

- Vi satser på å markere oss på søndag, ved å slå dem. Vi ønsker å gi fansen en stor dag i vår første kamp på Anfield. Vi visste at den første kampen borte mot Aston Villa var viktig for oss, og nå møter vi et så sterkt lag som Chelsea i andre kamp, noe som betyr at det er opp til oss selv å melde oss på i tittelkampen. Dette er en mulighet vi ønsker å gripe med begge hender.

Liverpool vant 2-0 over Chelsea i tilsvarende kamp i fjor, men Reina mener det er fullstendig uten betydning på søndag.

- Alle kamper er ulike, så vi kan ikke tenke for mye på kampene vi spilte mot dem i fjor. Da vi møttes på Anfield i ligaen i fjor var også Chelsea preget av mange skader, og spilte ikke opp mot sitt beste. Vi forventer alltid tøffe kamper mot dem. Det blir en fysisk batalje, men vi er i god form. Vi har startet sesongen slik vi ønsket.

I fjor vant Liverpool bare tre av de første ni kampene, og dermed var tittelsjansene over allerede i oktober.

- Vi spilte under pari i begynnelsen av sesongen i fjor, og vi var også uheldige med terminlisten. Vi hadde bortekamper mot Everton, Chelsea, Bolton, Manchester United og Arsenal på rad og rekke. Vi håper å rette på dette i år. Det vil hjelpe at vi er fysisk sterkere i år, og ergo er vi i en bedre situasjon når disse kampene skal spilles. På papiret ser også terminlisten enklere ut for oss i starten av denne sesongen, men vi må likevel jobbe hardt for å bevise at så er tilfelle.

- Manageren har bygd en flott stall i løpet av tre år, og han vet han kan velge og vrake i gode spillere for øyeblikket. Nå vet han at han har en sterk innbytterbenk, og det er viktig.

Shevchenko skadefri
Daily Mail melder at Andriy Shevchenko har erklært seg skadefri til søndagens kamp på Anfield. Ukraineren begynte å trene igjen denne uken etter å ha slitt med ryggproblemer, og håper å få slippe til mot Liverpool. Det er imidlertid ventet at Chelsea må klare seg uten både Ricardo Carvalho og Michael Essien på Anfield søndag ettermiddag.