- Benitez er best i verden

Jamie Carragher slår fast at Liverpool FC har den beste taktikeren som sjef. Carra snakker også om komikeren som bor i London, og som leder Chelsea.

I et langt og eksklusivt intervju med Liverpool Echo innrømmer fotballgale Jamie Carragher at han leser alt om det som sies foran storkamper som kveldens oppgjør mellom Liverpool og Chelsea.  José Mourinho greier å skape de største overskriftene, selv om Rafa Benitez heller ikke har holdt tilbake denne gangen, og Carra sier at han morer seg over hva manageren til Chelsea får seg til å si.

- Jeg leser alt som blir sagt foran og etter kampene, og for å være ærlig ler jeg godt av det meste, forklarer scouseren.

- Du hører alt snakket om at det er et psykologisk spill, men det har ingen påvirkning på spillerne i det hele tatt.  Slik jeg oppfatter det kommer managerne med sine kommentarer og pressen blåser det hele opp fordi det er underholdende.  Mourinho sier noe crazy hele tiden.  De som bor i sør er ikke kjent for sin humor, men pressekonferansene til Mourinho har rettet på det.  Mesteparten av tiden kan du bare ikke ta det seriøst.

- Det artigste utsagnet var da han mente at han hadde fått sparket dersom han hadde hatt resultatene til Rafa.  Det Rafa har gjort her på tre år er fremragende.  Det er en unnskylding når folk sier at Chelsea har kjøpt seg til suksess, men det er samtidig en enorm faktor i det hele.  De er den rikeste klubben i fotballhistorien og har brukt nærmere £500M på spillere.

- Da Rafa tok over hadde nettopp Arsenal vunnet ligaen etter å ha gått gjennom ligasesongen ubeseiret, og en ville ikke tro at vi nå har mulighet til å komme foran dem i det andre av de siste tre år.  Chelsea hadde allerede begynt å bruke sine millioner, mens United var i stand til å kjøpe en spiller som Rooney.  Likevel har Liverpool greid å vinne Champions League og FA-Cupen, noe som jeg vil si er en glimrende prestasjon.

- Med de faktiske ressurser som gjelder har Rafa utvilsomt vært den beste manageren i England siden han kom.  Verken Mourinho eller noen andre kunne ha gjort det bedre.  Han er en av årsakene til at vi går til denne kampen med slik selvtillit.  Han har vist mange ganger, at når det gjelder taktiske egenskaper, er det ingen i verden som er bedre.

- Jeg vil si at dette er en situasjon som ligner veldig på den i 2005.  Den gangen gikk vi også på banen tenkende på at vi ikke kunne slippe inn et mål.  Det er det samme nå.  Vi har et bedre lag, og atmosfæren vil bli enda bedre fordi vi ligger under.

- Hvis vi vinner denne kampen vil folk snakke om den forskjellen som The Kop gjorde, hvis vi ikke gjør det vil jeg anta at spillerne vil si at de ikke ble påvirket.  Resultatet vil avgjøre det.

- Jeg hadde en lang samtale med Danny etter kampen forrige uke og fortalte ham at han kan være stolt av hvordan han har spilt denne sesongen, sier Carragher på hentydningen om at Daniel Agger hadde store problemer med Didier Droga i den første kampen.

- Han har fått kritikk både her og i Danmark etter det første oppgjøret, men det er ikke rettferdig.  Jeg kan love dere at dere behøver ikke å bekymre dere for Daniel Agger.  Han er en førsteklasses forsvarer og dette er en læreprosess for ham, spesielt ettersom han spiller mot det som kanskje er den beste angriperen i verden.

- Dan har vært en av våre beste spillere i år og en kan argumentere at han faktisk har vært den beste.  Dan var banens beste da vi møtte Chelsea i Community Shield og de behøvde et kjempemål for å slå oss på Stamford Bridge i ligaen.  Han kan gå til denne kampen i trygg visshet om at han har spilt bra hele sesongen.