- Cissé-enighet i dag eller i morgen

Djibril Cissés agent tror spissen blir Marseille-spiller i dag eller i morgen, trass i at West Ham meldte sin interesse i tolvte time. Ruddock gjester Anfield i august.

BBC Sport melder at Djibril Cissé nå er veldig nær en permanent overgang til Marseille, selv om West Ham skal ha kastet seg inn i kampen om spissen i tolvte time. Bolton og Portsmouth har også vist interesse for angriperen som kostet Liverpool £14M i 2004. Etter ett år på lån hos Marseille er nå 25-åringen imidlertid mest interessert i å fortsette karrieren på Stade Velodrome.

- Marseille er definitivt Djbrils valg. Jeg tror overgangen vil gå gjennom i løpet av dagen i dag eller i morgen, sier Cissés agent Ranko Stojic til BBC Sport.

- Det har vært en veldig travel uke, og jeg har kastet meg på seks fly på to dager. Jeg beklager overfor alle de folkene jeg ikke har fått tid til å ringe tilbake, som for eksempel Eggert Magnusson i West Ham, legger han til.

Magnusson prøvde få kontakt med Stojic tidligere i uken, men Cissé hadde da allerede bestemt seg for å si ja til en permanent avtale hos Marseille.

- Marseille er den beste løsningen for Djibril på grunn av at de er med i Champions League. West Ham, Bolton og Portsmouth er også veldig bra klubber, men Djibril ønsker å spille i europacupene neste sesong.

Rafael Benitez har hele tiden gjort det helt klart at Cissé ikke kunne få forlate Anfield på et nytt utlån.

- Mr Benitez har opptrådd veldig, veldig korrekt. Han prøvde selvsagt å få fatt i litt mer penger for sin klubb, men jeg tror det blir en god avtale for alle parter, sier Stojic.

- Det er noen detaljer som gjenstår mellom Liverpool og Marseille, men jeg tror det går i orden snart.

Marseille startet oppkjøringen til neste sesong 25.juni, og Cissé ivrer nå etter å få klarlagt sin fremtid så snart som mulig, slik at han kan begynne treningen. Franskmannen har to år igjen av sin kontrakt med Liverpool.

- Djibril er topp motivert etter alle problemene han har hatt, avslutter Stojic.

Razor tilbake på Anfield
Den tidligere Liverpool-stopperen Neil Ruddock vil være tilstede under en veldedighetsmiddag på Anfield den 17. august, melder liverpoolfc.tv. Razor ble kjøpt av Graeme Souness i 1993, og ble værende i klubben i fem år. De som ønsker å være med på arrangementet kan kjøpe billetter til £55 stykket.