- Det føltes som et tap

Steven Gerrard legger ikke skjul på at uavgjort med Everton føltes som et nederlag, men kapteinen nekter å gi opp muligheten til ligagull. Harry Kewell involvert med Australia.

Må holde presset på Man Utd
0-0 mot Everton betydde at Man Utd og Chelsea rykket to poeng fra Liverpool igjen, da de røde tapte sine første ligapoeng i 2007.  Nå håper Steven Gerrard at man kan finne tilbake til seiersformen og sørge for at man fortsatt kan skimte United når lagene møtes i begynnelsen av neste måned.

- Det føltes som et tap, var kapteinens umiddelbare reaksjon etter uavgjort på lørdag.

- Da kampen var ferdig følte vi det som et tap, fordi vi var så skuffet over ikke å få tre poeng.  En må kreditere Everton for måten de forsvarte seg på, men det var klart at det bare var et lag som prøvde å vinne kampen.

- Du må prøve å søke etter det positive, men på hjemmebane går du alltid for seier.  Normalt ville det greit med en og annen uavgjort kamp etter den seiersrekken vi har hatt, men vi vet at vi er på etterskudd etter de to som ligger øverst på tabellen.  Hver kamp som gjør at det gapet blir større, da føles uavgjort som et tap.

- Du må si at United begynner å virke ustoppelige, men vi vil fortsette å presse dem og hovedmålet nå er bare å fortsette å vinne kamper.  Forhåpentligvis vil vi være i en posisjon som gjør at det blir en betydelig kamp når vi skal møte dem.


Harry skal trene med Australia
Australia spiller i morgen treningskamp mot Danmark i London.  Harry Kewell vil reise til hovedstaden for å trene sammen med sine landsmann, selv om Liverpools nummer 7 ennå ikke er kampklar.  Trolig kan det være aktuelt for Harry å spille mot slutten av denne måneden.

- Det viser hvilken interesse han har for landslaget, sier trener Graham Arnold.  ”Kenguruene” satser på å ha med en Harry Kewell i god form når det asiatiske mesterskapet spilles senere i år.

- Harry føler seg bra etter operasjonene og trener seg nå tilbake igjen.  Det vil bli en bonus for oss når han er kampklar igjen.

- Han har nå mistet mye fotball de siste åtte månedene, men vi vil aldri ta noen sjanser med Harry, fortsetter Arnold.  – Hans skader og helse er det viktige.  Han vil bare være tilgjengelig når han er helt frisk igjen.