- Det føltes som et tap

Steven Gerrard var skuffet etter at England bare klarte 0-0 i Israel. Benitez er storfornøyd med Mascherano. Peltier har funnet seg godt til rette i Hull.

Steven Gerrard slo fast at England ikke er kliniske nok foran mål etter gårsdagens målløse kamp i Israel. Selv om guttene med tre løver på brystet skapte flere sjanser, fant man ikke veien til nettmaskene. Dermed måtte man nøye seg med det ene poenget, i en kamp hvor de fleste forventet at England ville sanke tre.

- Manageren håpte på tre poeng i denne kampen, og vi holdt tett bakover, men var ikke dyktige nok foran mål, uttaler Gerrard til Sky Sports.

- Når du ikke tar vare på sjansene dine, fortjener du heller ikke å vinne. Dette føles som et tap. Det er vanskelig å finne årsaken til at vi ikke scorer. Vi mønstrer tross alt spillere, både i angrepsrekka og på midtbanen, som scorer i bøtter og spann for sine klubber.

- I de 4-5 siste landskampene har vi slitt foran kassa. Vi kan ikke legge skylden på spissene. Det er seks-sju spillere som bidrar i angrepene. Gressmatta var ypperlig, men det var meget tørt, så det var vanskelig å få tempo på ballen. Da blir det også verre å bryte ned lag som dette.

- Vi er glade for at vi holdt nullen, og begrenset deres muligheter foran mål, men vi må gjøre det bedre i angrep selv.

Englands supportere var ikke særlig fornøyd med sitt lag, og ga også tydelig uttrykk for det på tribunen. Gerrard mener kritikken var berettiget.

- Supporterne er skuffet. Vi kan ikke vri oss unna dette. Vi må ta den kritikken som kommer, og bruke den som motivasjonsfaktor mot Andorra. Det er frustrerende å høre slikt fra tribunene, men det var forståelig.

Kroatia og Russland forbedret sin posisjon som lederlag i gruppe E etter seire i går, men Gerrard har fortsatt tro på at England kan nå EM-sluttspillet selv om man nå er fem poeng bak teten.

- Som en av de mest rutinerte spillerne i troppen, innser jeg at jeg må se positivt på dette. Jeg gir ikke opp allerede nå. Det vil være dumt av meg å ikke ha tro på at vi skal klare å kvalifisere oss. Vi har fortsatt gode muligheter, men vi må definitivt bli bedre i angrep.

Rafa med tro på Mascherano
Rafael Benitez mener at Javier Mascherano har imponert i starten av sin Liverpool-karriere, og tipper at argentineren vil bli en hit på Anfield.

- Dersom man analyserer de to kampene Javier Mascherano har spilt for oss, så ser man at han har spilt bra. Han er god til å holde på ballen, takler bra og kjemper hele tiden for å vinne ballen tilbake. Jeg er sikker på at han vil bli en virkelig god spiller for oss, sier manageren til liverpoolfc.tv.

- Han er en spiller som i tillegg til å slå gode pasninger, også er flink til å støtte sine lagkamerater og som alltid er spillbar. Vi har ikke så mange spillere av denne typen i troppen. Bare Xabi Alonso kan spille i en lignende rolle. Momo Sissoko og Steven Gerrard liker å være med lenger fremover på banen, så det er viktig å balansere laget med en type som Mascherano.

Peltier trives i Hull
Utlånte Lee Peltier har fortsatt til gode å debutere for Hull City, men Liverpool-spilleren har allerede funnet seg til rette på KC Stadium, hvor han skal være frem til sesongslutt. 20-åringen kan komme til å debutere mot Southend neste helg. Nå forteller han at han vil bruke tips han har fått av Steven Gerrard til å hjelpe sitt nye lag til å unngå nedrykk.

- Alle har vært virkelig hjelpsomme etter at jeg kom til Hull. Både manageren, trenerne og de andre spillerne. Jeg har funnet meg godt til rette. Jeg har lært en del av noen av de beste spillerne i Premier League, som Steve Finnan og Steven Gerrard. Forhåpentligvis er jeg med i troppen snart, slik at jeg kan få vist hva jeg duger til, sier Peltier til Hulls offisielle nettside.