- Det handler om mer enn tre poeng

Jamie Carragher tror det vil gi Liverpool et psykologisk løft om man slår Manchester United på søndag. Martin Atkinson dømmer kvartfinalen i ligacupen.

Jamie Carragher føler at en seier over Manchester United på søndag vil ha betydning langt ut over de tre poengene man innkasserer. Midtstopperen mener at en slik seier vil gi de røde troen på at de kan vinne ligaen.

- Vi har ikke slått noen av våre argeste konkurrenter så langt denne sesongen, og det må vi forandre på. Uavgjortkampene mot Arsenal og Chelsea føltes som tap, ettersom begge var kamper som vi ledet, uttaler scouseren i et intervju med magasinet Zoo.

- Å slå United vil bety langt mer enn bare tre poeng. Det vil ha mye å si psykologisk sett. Klarer vi det, vil vi begynne å tro.

- Jeg var så sint etter at vi rotet bort det ene poenget på overtid på hjemmebane mot Manchester United i fjor. Jeg gikk rett av banen, da jeg ikke klarte å se dem feire. Vi spilte virkelig bra den dagen, og skapte plenty med sjanser. United fikk Paul Scholes utvist, så det var et bittert slag i ansiktet for oss at de vant.

- Jeg vil bli fornøyd om vi klarer å spille like bra på søndag som vi gjorde mot dem på hjemmebane i fjor. Klarer vi å skape like mange sjanser, tror jeg at vi slår dem.

Atkinson dømmer på Stamford Bridge
Martin Atkinson, som mange husker fra tåkeavlysningen mot Arsenal på samme tid i fjor, skal dømme Liverpools bortekamp mot Chelsea i kvartfinalen i Carling Cup onsdag om en uke. Herrene Yerby og Norman er linjemenn, mens Peter Walton er fjerdedommer.