- Det var ingen heksejakt på Crouch

FIFA benekter Graham Polls påstander om at de skal ha bedt dommerne holde et ekstra godt øye med Peter Crouch før VM i Tyskland. 18 år siden Palace ble slått 9-0 på Anfield.

FIFA benekter nå påstandene til den tidligere toppdommeren Graham Poll, om at dommerne under VM i Tyskland ble bedt om å slå ekstra hardt ned på Peter Crouch. Det skriver Liverpool Daily Post.

FIFA hevder at det ble vist bare ett enkelt filmklipp av Crouch, og at dette var ett av mange filmklipp som ble vist for å sette fokus på forseelser som man ville at dommerne skulle slå hardere ned på.

- Det har ikke vært noen heksejakt på Peter Crouch. Som vanlig før store turneringer ble dommerne orientert om hvilke forseelser vi ønsket at de skulle slå hardere ned på. Vi ønsket at de skulle være strengere i forhold til holding i trøya og bruk av albuene i hodedueller, og dette ble illustrert ved bruk av videoklipp, siteres en talsmann for FIFA.

- Vi ga aldri noen beskjed om at dommerne måtte følge spesielt med på noen navngitte spillere. Faktisk så slapp jo Peter Crouch unna med den mest omtalte forseelsen i hele turneringen, da han tok tak i hestehalen til en av Trinidad og Tobagos forsvarere i en hodeduell hvor han gjorde mål, legger han til.

18 år siden kalasseier
Det er i dag nøyaktig 18 år siden Liverpool ydmyket Crystal Palace i en ligakamp på Anfield, og vant hele 9-0. Steve Nicol (2), Glenn Hysen, John Barnes, Peter Beardsley, Gary Gillespie, Steve McMahon, Ian Rush og John Aldridge scoret målene i hva som var Kenny Dalglish sin kamp nummer 100 som manager for de røde. David Burrows, Alan Hansen, Ronnie Whelan og innbytter Jan Mølby var de enste utespillerne som ikke kom på scoringslista! Dette var for øvrig John Aldridge sin avskjedskamp, og han fikk avslutte karrieren med å score på straffespark foran The Kop.