- Dette er fantastisk

Rafael Benitez mener at et nytt stadion vil være en garantist for en stor fremtid for Liverpool. Steven Gerrard sier det er viktig med et Anfield med egen identitet.

- Planene for det nye stadionet er absolutt fantastiske, er den umiddelbare reaksjonen til Rafael Benitez når planene for den nye arenaen i Stanley Park i dag ble offentlige.

- Fasilitetene til det nye stadionet vil sørge for at denne klubben får en stor fremtid, og det er hva fansen fortjener.

- Det ser veldig forskjellig ut i forhold til andre stadioner som jeg har sett. Det er mange vinduer og er virkelig visjonært i forhold til arenadesign.

- Dessverre kan jeg ikke lenger spille selv, og oppleve å være ute på banen, men det vil være fantastisk for meg å fortsatt kunne være manager når vi flytter - og å vinne mye sølvtøy der!

- Jeg visste at det ville bli flott, men etter å ha brukt fem minutter på å studere planene må jeg si at jeg er satt helt ut, innrømmer kaptein Steven Gerrard.

- Det er utrolig, og det beste med det er at dette er annerledes enn alt annet.

- Vi vil helt få vår egen identitet i forbindelse med dette stadionet og det er slik det skal være.

- Vi er Liverpool Football Club, og vi forventer det beste og dette vil bli det beste.

- Det faktum at det er et massivt The Kop som vil bli flettet inn på den nye arenaen er glimrende. Jeg er selv supporter og vet hva jeg er ute etter når det er snakk om et stadion og fansen vil elske dette.

- Vi vet alle hvordan lydnivået er på 40.000 som støtter Liverpool, slik at jeg ikke en gang kan beskrive hvordan det vil være med 60.000 innenfor portene.

- Det vil bli utrolig og jeg kan ikke vente med å lede laget ut på den banen. Utsiktene til dette var en av de viktigse årsakene til at jeg signerte en ny langtidskontrakt og jeg håper bare jeg fortsatt vil være med når vi spiller den første kampen der.