- Dette skal vi klare

Steven Gerrard tror fortsatt på avansement i Champions League, og vil begynne med å omsette sjanser til tellende resultat mot Besiktas i morgen. Supportere i Asker stifter egen klubb.

Steven Gerrard sier til liverpoolfc.tv i dag at han er overbevist om at de røde fortsatt kan gå videre fra gruppespillet i Champions League, ved å vinne sine tre gjenværende kamper. Liverpool ligger som kjent på jumboplass i gruppe A før morgendagens kamp mot Besiktas på Anfield. En kamp som må vinnes.

- Det er ikke vits i å gi opp eller synes synd på oss selv. Det var utrolig at vi ikke klarte å få med oss poeng fra kampen mot Besiktas i Tyrkia. Vi dominerte kampen og skapte sjanser, men de tok oss på kontringer. Vi vet at oppgaven er svært vanskelig nå, men vi tror virkelig at vi kan klare det likevel, sier kapteinen.

- Vi har vært i tilsvarende situasjoner mange ganger tidligere, og har kommet oss helskinnet gjennom de, legger han til og viser blant annet til seieren over Olympiakos i 2005.

- Vi har også gjort flotte comeback både i Istanbul i Champions League-finalen i 2005 og mot West Ham i FA-cupfinalen ett år senere. Det var enkeltstående kamper, men det er ingen grunn til at vi ikke skal finne formen i tre kamper på rad i Europa heller.

Gerrard tror at hjemmebanefordel i to av de tre gjenstående kampene vil ha mye å si for utfallet i gruppen.

- Det hjelper at to av tre kamper er på hjemmebane. Kampene mot Besiktas og Porto. Dette blir veldig viktige kamper for oss, og da vet vi at supporternes rolle også vil være av betydning. De vil gi oss det løftet vi trenger. Dette er som tre cupfinaler for oss, og vi vet vi er i stand til å vinne alle tre. Men det har blitt mye tøffere for oss enn det hadde behøvd å være, medgir han.

- Jeg kan forsikre alle om at vi er klare for Besiktas-kampen, og denne gangen skal vi sette sjansene våre, avslutter scouseren.

Supporterne i Asker organiserer seg
Er du bosatt i Asker og har  lyst til å ha det gøy sammen med andre Liverpool-supportere? Tirsdag 6. november kl 19.00 stiftes Liverbirds Asker. En lokal supporterklubb for Liverpool FC i Asker. Sted: Notte, Stasjonskvartalet i Asker. Møt opp og bli med å stifte Liverbirds Asker, lyder oppfordringen. Etterpå er det lagt opp til at de fremmøtte skal se Liverpool v Besiktas sammen fra kl. 20.45.