- En stor mulighet for meg

Arbeloa om overgangen. Benítez mener Premier League bør få beholde kvoten på 4 lag i CL. Xabi vil ønske Mascherano velkommen. Insúa med nye 90 minutter.

24 år gamle Alvaro Arbeloa vil i ettermiddag reise til Merseyside for å bli enig om sin personlige kontrakt, etter at Liverpool og Deportivo muntlig ble enige om en overgang for spilleren.

- Før i dagmorges ante jeg ikke om jeg kom til å bli, eller om jeg kom til å dra, fortalte Arbeloa.

- Agenten min fortalte meg at begge klubbene var kommet til enighet. Jeg er glad for at Deportivo vil få tilbake dobbelt så mye som de betalte for meg. Jeg er takknemlig for alt klubben har gjort for meg, og jeg vet at min avskjed vil hjelpe dem økonomisk.

- For meg er dette en stor utfordring, og jeg håper alt går bra.

Rafa om forslaget til Platini
Michel Platini ble nylig valg som ny president i UEFA. En av sakene Platini brenner for, er å redusere antall Champions League-plasser fra 4 til 3 for de store nasjonale ligaene. Dette synes ikke Rafa Benítez noe om.

- Jeg var i et møte med ham, der vi pratet om fotball. Champions League er for de beste lagene i Europa - og sånn må det fortsatt være.

- Vi må holde nivået høyest mulig, og da må vi ha med de beste lagene fra de beste ligaene.

Xabi vil ønske Mascherano velkommen
Xabi Alonso tror Javier Mascherano vil ha mye å bidra med i Liverpool, selv om han har hatt en trøblete start i Premier League.

- Tevez og Mascherano er to gode spillere. Det er vanskelig å omstille seg til Premier League, for det er en helt annen type fotball en hva de har vært vant med å spille tidligere. Ekstra vanskelig blir det når de ikke får spilt særlig med kamper, sier midtbaneeleganten til Icons.com

- Jeg har fått med meg at Mascherano har blitt linket til Liverpool, og har stor tro på at han ville gjort det bra her. Vi ville ønsket ham velkommen.

Alonso forventer ingen enkel jobb når de røde i kveld entrer Upton Park.

- West Ham hadde en god sesong ifjor, og kom til finalen i FA cupen. I år har de slitt mer, men de har et godt lag og mer å gi.

Liverpools nummer 14 trives godt på Anfield, og har ingen planer om å returnere til Spania selv om han stadig blir linket 'hjem'.

- Jeg har det veldig bra i Liverpool. Jeg føler meg hjemme i denne klubben, og er glad for å være her. Jeg tenker defintivt ikke på å returnere til Spania.

Insúa med nye 90 minutter for Argentina U20
Argentina U20 spilte i går sin siste kamp i det søramerikanske mesterskapet. På motsatt banehalvdel sto Uruguay, som før kampen lå på 2. plass. Argentina var to poeng bak på en fjerdeplass.

To minutter på overtid scoret Argentina, og klatret med seieren opp på andreplassen - som ga plass i OL i Beijing i 2008.