- En strålende prestasjon

Jamie Carragher er storfornøyd med finaleplassen. Rafa imponerer Gillett. Benítez skryter av Zenden og Kuyt. Bolo var ikke nervøs foran straffen. Tidligere rød frigitt.

Jamie Carragher er desperat etter å hente Champions League-trofeet hjem til Anfield for andre gang på tre sesonger. Dette var Carraghers 90. kamp i europacupene for Liverpool, og scouseren ser frem til finalen om et par uker.

- Det var en fantastisk følelse å gå videre, men det var bare semifinalen. Det er en strålende prestasjon å spille seg til to Champions League-finaler på tre år, men det viktigste er å hente trofeet hjem til Liverpool, sier Carra til Daily Mail.

- Chelsea var nok forhåndsfavoritter, og det var et glimrende resultat for oss. De har et godt lag, og ekstraomgangene kunne ha tippet begge veier. Det var mange slitne ben utpå der.

- Supporterne våre er kjent for trøkket og stemningen på kamper, og spesielt for store kvelder i europacupen som denne. De skuffer oss aldri.

Visekapteinen innrømmer at han var en smule nervøs foran straffesparkskonkurransen.

- Petr Cech er en av de aller beste keeprene i verden, og jeg var litt bekymret for om han skulle redde noen. Du vet aldri med straffer, men vi har stor tillit til Pepe Reina, og han gjorde jobben nok en gang, avsluttet Carragher, som er den Liverpool-spilleren med flest europacupkamper på CVen i klubbens historie.

Gillett imponert av Rafa
Liverpools nye eier, George Gillett, er veldig imponert over arbeidet Rafa gjør i klubben.

- Rafa har vært utrolig. Jeg og mine sønner har fulgt sporten før vi kom over, og vi visste om hva Rafa har fått til i Europa.

- Vi visste om han, men visste ikke at han var så flink som han er. Jo mer vi har sett, jo mer imponert har vi blitt. Vi kommer til å støtte ham i sommer, men det handler ikke bare om penger.

- Han er ikke bare en stor trener, men også en veldig god buisnessmann. Han vet hva han vil ha, og får det som han vil, sier Gillett til Liverpoolfc.tv.

Benítez med skryt til hollenderne
Både Bolo Zenden og Dirk Kuyt satte sine straffespark bak Petr Cech i går kveld. I dag er Rafa ute og skryter av de to hollenderne.

- Enkelte forstår ikke hvor viktig Bolo Zenden er for oss. Han jobber veldig hardt, og har også en god innstilling. Jeg valgte han som første straffetaker, fordi vi trente på straffer før denne kampen, og han var veldig bra. Robbie Fowler skulle ta den siste, for han var også bra i straffetreningen. Med Bolo visste jeg at vi startet med en sikker spiller.

Rafa hadde også mange lovord om Dirk Kuyt etter gårsdagens kamp.

- Alle snakker om Dirk som en målscorer, men han er også en spiller som gjennom hele kampen legger press på forsvarerne, og er uhyre viktig for laget.

- Jeg er veldig stolt. Det var en perfekt kveld. Supporterne var fantastiske, atmosfæren var utrolig, kampen var enorm, og så seier etter straffer... Det var bare fantastisk, avsluttet Rafa til Liverpoolfc.tv.



Bolo var ikke nervøs
Mange var nok overrasket over at Zenden startet gårsdagens kamp, men nederlenderen spilte en av sine beste kamper i rødt, og satte også den første straffen i straffesparkskonkurransen.

- Jeg var ikke nervøs, for vi har øvd på dette på trening. Når du skal ta et straffespark stenger du alt ute, og bare konsentrerer deg om å sette ballen i nettet. Når vi i tillegg har en keeper som Reina. Jeg hadde 100% tro på ham.

- Når du møter et lag som Chelsea er det tøft å hindre dem å komme til sjanser, og de kom til et par skumle muligheter i løpet av kampen. Vi jobbet virkelig hardt mot et godt lag.

- Nå er vi videre, og ingen vil gå helt til en finale for å så tape den. Å vinne Champions League er noe alle spillere ønsker å oppnå i løpet av karrieren, avsluttet Zenden til Daily Mail.

Calliste forlater Scunthorpe
Tidligere Liverpool-spiss Ramon Calliste, forlater Scunthorpe United etter bare et år i klubben.

Den walisiske angriperen, som var toppscorer for Liverpools reserver i fjor, ble frigitt i sommer, og gikk så til Scunthorpe på free transfer. Calliste var uheldig og brakk foten allerede i pre-season for sin nye klubb, og klarte aldri spille seg i form for League One-klubben.

- Ramon er ikke med i planene våre for neste sesong, forteller manager Nigel Adkins til Scunthorpe Telegraph.