- England får ikke sette sprøyter på Gerrard

Rafael Benitez krever at Steven Gerrard ikke entrer banen for England dersom han må ha nye smertestillende sprøyter for å kunne spille. Et syn landslagsledelsen tilsynelatende ikke deler.

Liverpool er på kollisjonskurs med landslagssledelsen før Englands EM-kvalifiseringskamper mot Israel og Russland. Steve McClaren har kommet med hint om at Steven Gerrard skal være åpen for at det settes nye smertestillende sprøyter for at han skal kunne gjennomføre de to kampene, noe som er strikk i strid med hva Rafael Benitez ønsker.

- Vi ønsker ikke at Steven skal spille for England om han må ta smertestillende sprøyter. Han blir litt bedre for hver dag som går, men den første landskampen er bare noen dager unna. Vi vil holde kontakten med Englands medisinske støtteapparat og følger situasjonen nøye. Vi ønsker ikke at England tar en stor risiko med vår spiller, sier spanjolen til Liverpool Daily Post.

- Etter Chelsea-kampen måtte Steven hvile i flere dager før han kunne begynne å trene igjen, og det vil trolig bli scenarioet på nytt dersom han spiller flere kamper ved hjelp av smertestillende sprøyter. Det ønsker vi ikke.

- Vi vil snakke med spilleren vår for å høre om han kjenner smerter i tåen eller ikke, og så får vi ta det derfra. Vi ønsker ikke å ta noen sjanser med hans helse, og vi forventer den samme holdningen fra England-ledelsen. Vi må bare stole på dem. Jeg ser ikke bort i fra at Steven kun spiller mot Russland, avslutter Rafa.