- Fikk ikke det beste ut av Mascherano

Alan Pardew er sikker på at Javier Mascherano vil få utnyttet sitt potensial i Liverpool, og konstaterer at argentineren er en spiller i verdensklasse.

Pardew var ”The Hammers” sin manager i starten av denne sesongen, da oppstyret rundt Mascherano og Carlos Tevez var som verst.

Den argentinske midtbanespilleren fikk kun syv kamper for West Ham i år, men han har virkelig begynt å skinne etter overgangen til Liverpool.
Han er nå i Champions League-finale med de røde, og Pardew innser at han ikke fikk det beste ut av arbeidsjernet.

- Han trengte tid til å tilpasse seg tempoet i den engelske fotballen. Dessverre for han, og meg, var han ikke oppsiktsvekkende god i sine første kamper for oss, og vi tapte også kampene han var involvert i. Kanskje var jeg også for utålmodig.

- Jeg føler Javier passer best i lag som holder på ballen, og har spillere med god teknikk over hele banen. Der kommer arbeidet hans mer til rette. Skulle jeg satt opp et lag av individualister som jeg har trent, ville Mascherano helt klart vært med.

- Kanskje han vil gjøre en god kamp på søndag. Jeg håper bare at han ikke bærer nag over at jeg ikke ga han en ny sjanse.

- Det er en grunn til at han har en så viktig rolle på det argentinske landslaget. Han er en spiller i verdensklasse, avslutter Charlton-manageren.