- Finnan bedre enn jeg trodde

Benitez innrømmer at Steve Finnan både har overrasket og imponert de siste sesongene. Adam Hammill vraket for Dunfirmline. PSV tapte igjen.

Steve Finnan hadde ingen god sesong første året på Anfield. Til tross for at Houllier skrøt av backen sin da Benitez ble ansatt sommeren 2004, var spanjolen langt fra sikker når det gjaldt backens kvaliteter. Rafa innrømmer nå at han tok feil og at Finnan har bevist at han kan levere kvalitet på et høyt nivå.

- Da jeg først kom hit visste jeg ikke så mye om Finnan. Jeg hadde hørt at han ikke var noen stor suksess i sin første sesong på Anfield. I de tre siste sesongene har han imidlertid forbedret seg og bevist at han forsvarer en plass på laget. Kanskje måtte han overbevise meg først? Houllier fortalte nemlig at han var en meget god spiller. Steve er nok ikke en spiller som vinner overskriftene, men har gode kvaliteter og leser spillet utmerket. Det har han vist til fulle de siste årene.

På Liverpools Offisielle hjemmeside er det bare Jamie Carragher som er foran Finnan på stemmebarometeret i kåringen av årets spiller. Rafa sier videre at kjøpet av Alvaro Arbeloa bare kan løfte Finnan ytterligere.

- Mitt mål er å ha to spillere i hver posisjon. Nå puster Arbeloa Finnan i ryggen. Iren har nesten ikke hatt konkurranse tidligere. I tillegg til å være en god profesjonell, vi så blant annet hva innleggene hans kan føre til mot PSV, vil vi kanskje se en enda bedre utgave av ham fremover? På samme måte som Mascherano konkurrerer med Alonso på midten, kan det bare være sundt for spillerne å vite at de må levere sitt ytterste i hver kamp for å beholde plassen.

Blandet drops for ”utlånshaiene”
Adam Hammill ble vraket til denne kampen og startet på benken da Dunfirmline slo Hibernian 1-0 på hjemmebane. Midtbanespilleren kom imidlertid inn i det 56. minutt.

Miki Roque kom inn etter 79 minutter da et Oldham på jakt etter playoff spilte 1-1 hjemme mot Huddersfield.

Danny O’Donnell var ubenyttet reserve da Crewe tapte 2-1 borte mot Chesterfield.

Danny Guthries Southampton holder fortsatt liv i håpet om opprykk etter 2-0 borte mot Luton. Soton er for øyeblikket inne blant lagene som går til playoff. Guthrie spilte hele kampen, mens Besian Idrizaj kom inn etter pause for bunnlaget Luton.

Lee Peltier fikk 70 minutter da Hull ble slått 2-1 på hjemmebane av Norwich.

David Martin og Godwin Antwi var begge i aksjon da Accrington fikk med seg alle poengene med et mål omtrent på overtid mot Peterborough. Sluttresultatet ble 3-2 og mens Martin voktet buret ble Antwi byttet ut etter 61 minutter.

Scott Carson stod i mål for Charlton langfredag da de fikk med et viktig poeng hjem fra Manchester. Marseille (Cissé), som har falt til en 8. plass på tabellen, spiller i kveld. Le Tallec spilte ikke for høyt plasserte Sochaux i helgen. Pongolles Recreativo har ikke hatt kamp denne helgen. Pongo scoret for klubben sin forrige helg.

PSV tapte igjen
Onsdagens motstander i Champions League gikk på et nytt nederlag i hjemlig liga og har ikke vunnet noen av sine seks siste kamper. NEC Nijmegen slo dem 2-1 i går. Hvis Ajax vinner i dag har de samme poengsum på toppen av tabellen. Det gjenstår tre kamper i serien.