- Fortsatt mulig å spille seg inn på laget

Rafael Benitez sier at det fortsatt er mulig for enkeltspillere å spille seg inn på finalelaget under treningsleiren i Spania. Manageren bryr seg ellers ikke om hva som sies i pressen før finalen.

Rafael Benitez skal under treningsleiren på La Manga ha fortalt sine spillere at det fortsatt er mulig å spille seg til en plass i startoppstillingen i Aten. Til liverpoolfc.tv sier manageren at han vil benytte treningsleiren til å legge en taktisk slagplan og vurdere hvilke spillere han skal benytte mot Milan.

- Vi må vurdere spillernes innsats på hver trening under treningsleiren. Folk snakket om Harry Kewell etter vår siste kamp. Han spiller bra i en halvtime, men nå må vi finne ut om han er i god nok form til å starte eller ei. Det er mye jeg ikke har bestemt meg for ennå. Jeg vil se hvordan treningene går, sier spanjolen.

- Det jeg vet for øyeblikket er at vi er fokuserte og at vi vil være klare når tiden kommer. Spillerne er veldig konsentrerte om denne kampen, og du kunne se i vår forrige kamp at selv om vi prøvde å presse dem til å prestere så var tankene allerede på finalen.

- Det eneste vi kan gjøre nå er å forberede oss skikkelig til kampen, og gå til oppgaven med selvtillit. Det er lett å bli nervøs eller stresset, men om du vet hva du skal gjøre er det enklere.

Benitez nekter ellers å bli involvert i noen ordkrig med Milan-leiren, og han tror heller ikke at italienerne vil være påvirket av det som skjedde i Istanbul når kampen sparkes i gang onsdag kveld.

- Jeg tror Ancelotti gjorde alt riktig i Istanbul, og Milan spilte virkelig bra. Når vi begynte å gjøre mål begynte han å skifte spillere, noe jeg også tror var riktig. Han hadde Serginho på venstreflanken for å skape problemer for oss. Vi kontrollerte dette ved å benytte Gerrard som høyreback. I Aten vil vi få se en helt annerledes kamp, der begge lag har mer rutine.

- Jeg bryr meg ikke om hva som sies før kampen. Vi trenger ikke å snakke om overskrifter om revansje. Dette er bare enda en kamp mellom to topplag, avslutter Benitez.