- Gerrard kan ikke lastes for ulykken

Et øyevitne har forklart at Steven Gerrard ikke kan lastes for gårsdagens trafikkulykke. Crouch signerer bok. Scott pådro seg kneskade. Reservene direkte på TV. LFC advarer fansen.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard skal ha vært på gråten etter at han kjørte på en 10 år gammel gutt i nærheten av Birkdale, like utenfor Southport, i går. Det melder flere engelske aviser.

Den unge gutten, Jamie Hellawell, som for øvrig er Manchester United-supporter, skal ha brukket beinet på to steder. 10-åringens bestefar, Reg Rogan, forteller at Gerrard var veldig oppbrakt over hendelsen, og Liverpool-stjernen planlegger nå å besøke unge Hellawell på sykehuset en av de kommende dagene.

- Steven Gerrard bøyde seg ned og holdt Jamies hånd, og var veldig oppbrakt. Han var i sjokk, forteller Mr Rogan.

Ulykken skjedde klokken kvart over tre engelsk tid i går ettermiddag. Gerrard kjørte veldig sakte gjennom et område i Birkdale da gutten løp ut i veien og inn i siden på bilen hans. Gerrard skal ha trøstet gutten inntil ambulansefolkene kom og tok hånd om ham. Ulykken skjedde like ved skolen som Jamie Hellawell går på. 10-åringen var på vei hjem for dagen.

Hellawells tilstand ble i går kveld beskrevet som stabil, etter at han ble overført fra sykehuset i Ormskirk til barnesykehuset Alder Hey i Liverpool.

- Jeg så ikke ulykken selv, men kunne på avstand se at det var noe som foregikk. Noen fortalte meg så at Jamie var påkjørt, og jeg løp dit. Steven Gerrard satt da ved hans side, og var veldig omsorgsfull, siteres Reg Rogan.

- Legene sier at Jamies bein må opereres, ettersom det er brukket på to steder. Men først må hevelsene gå ned, legger han til.

Et øyevitne, en 35 år gammel kvinne, skal ha fortalt at to biler stod parkert utenfor skolen, og 10-åringen skal ha løpt ut i veien mellom disse. Han skal ha blitt truffet av sidespeilet på Gerrards bil, hvorpå Liverpool-kapteinen stoppet bilen umiddelbart og løp bort til gutten.

- Dette var ikke Steven Gerrards feil. Han kjørte sakte. Gutten løp rett inn i bilen, og det var ingenting han kunne ha gjort. Steven var veldig blek, og i sjokk, forteller øyevitnet.

Ulykken skal ha skjedd om lag 12 kilometer fra familien Gerrards hjem i Freshfield.

Crouch signerer bok
Peter Crouch sin biografi ble nylig sluppet ut på bokmarkedet, og kommende torsdag ettermiddag vil Liverpool-spissen signere boken hos Waterstones i Bold Street i Liverpool. Seansen starter klokken 16.30 lokal tid. Boken har fått tittelen "Walking Tall", og kan allerede kjøpes til sterkt rabattert pris fra nettstedet www.play.com.

Kneskade for Michael Scott
Juniorspilleren Michael Scott skal ha pådratt seg en kneskade under oppvarmingen til Liverpool U18 sin bortekamp mot Stoke på lørdag. Liverpools leger følger nøye med på hvordan situasjonen utvikler seg for unge Scott, men han regnes som tvilsom til neste U18-kamp, hjemme mot Blackburn på akademiet i Kirkby kommende lørdag.

Reservelagskamp på LFC TV
Liverpools reservelag spiller hjemmekamp mot Sunderland i kveld, og de som har e-season ticket kan se hele kampen direkte på LFC TV. Kampen spilles på Halliwell Jones Stadium i Warrington, og avspark er klokken 20.00. Sendingen starter ett kvarter tidligere.

LFC frykter for supporternes sikkerhet
Liverpool FC går nå ut og advarer de av lagets supportere som har tenkt å reise til Istanbul for å overvære bortekampen mot Besiktas i Champions League. Det er stadionforholdene og fasilitetene for bortesupporterne som volder bekymring. Hele borteseksjonen er nemlig buret inn med et høyt stålgjerde med netting over. Det finnes kun en inngang til dette området, og utsikten til banen skal også være svært dårlig. Handikappede bortesupportere må for øvrig sitte blant hjemmefansen. Toalettforholdene og andre fasiliteter skal også være svært bedrøvelige på BJK Inönü Stadium. Liverpool forventer å bli tildelt bare 1400 billetter til denne kampen, og har allerede klagd på forholdene for sine supportere til hjemmelaget og UEFA.