- Glem Besiktas

Fabio Aurelio oppfordrer alle til å glemme Besiktas-kampen. Nå står nemlig Fulham for tur. Kewell kommer ikke til å spille 90 minutter for landslaget. Arbeidet med Stanley Park starter mandag.

Fabio Aurelio sier til Liverpool Echo i dag at Liverpool-spillerne nå må glemme Besiktas-kampen og nullstille seg foran lørdagens hjemmekamp mot Fulham. Brasilianeren poengterer at de røde ikke har tid til å dvele ved det gode resultatet nå, da man heller må konsentrere seg om å klatre på ligatabellen.

- Ja, vi spilte meget bra mot Besiktas, og drar selvtillit fra det. Men i fotball er den viktigste kampen alltid den neste, og for oss betyr det Fuylham på lørdag. Så nå må vi konsentrere oss om den, sier venstrebacken til Echo.

- Når man oppnår et resultat som det på tirsdag, må man bare ta det med seg, men ikke bli revet med. Vi har mange viktige kamper foran oss både i Premier League og Champions League, og har ikke råd til å bli distrahert, legger han til.

- Vi har spilt mye uavgjort i ligaen, og vår form på hjemmebane har ikke vært så god som vi skulle ha ønsket. Nå må vi fokusere på Fulham-kampen, og dra fordel av hjemmebane, avslutter han.

Ikke 90 minutter med landslagsfotball for Kewell
Harry Kewell er som kjent tilbake i Australias landslagstropp til privatlandskampen mot Nigeria på Fulhams bane Craven Cottage i London 17.november. Nå forsikrer trener Rob Baan alle bekymrede røde om at den skadeforfulgte vingen ikke vil spille hele kampen.

- Vi er glade for at Harry endelig er kvitt skaden igjen. Forhåpentligvis spiller han enda noen minutter for Liverpool kommende helg. Han vil selvsagt ikke spille 90 minutter for oss. Vi får se hvilken form han er i, og hvor mye vi kan benytte ham, sier Baan til Liverpool Echo.

Arbeidet med parken starter i neste uke
Selv om Liverpool må vente til våren før man starter byggingen av ny stadion i Stanley Park, vil arbeidet med restaureringen av selve parken starte i neste uke. Det melder Liverpool Echo.

Etter at byrådet godkjente stadionplanene denne uken, er det bekreftet en startdato for renoveringen av parken, som vil koste hele £14M. Bruer, vegger, gjerder, porter, paviljonger og parkhytten vil bli reparert og renovert. Det blir også gjort betydelige endringer i landskapet, og det vil bli bygd en ny innsjø.

Arbeidet vil starte kommende mandag, og skal være ferdig tidlig i 2009. Hele kalaset blir finansiert av EU-midler.

- Dette er et ambisiøst prosjekt, og nå vil parken gjenvinne sin status, sier byrådsmedlem Berni Turner.

Stanley Park ble designet i 1866 av Edward Kemp, mannen som også designet Sefton Park og Birkenhead Park.