- Håper dette er den første av mange

Fernando Torres håper at hans første mål i Liverpools farger er den første i en lang rekke. Nå ser han fram til ligastarten og lover han skal gi alt for å innfri forventningene.

Klubbens rekordsignering scoret sitt første mål i Liverpools farger allerede etter tolv minutter i 2-0-seieren over Shanghai Shenua, der Rafael Benitez og spillerne er i "Pole Position" for å vinne Rotterdam-turnering.

Hjemmelaget Feyenoord spilte 0-0 mot Porto i den andre kampen i går kveld. Liverpool møter Feyenoord i morgen kveld og er sikret trofeet dersom de vinner den kampen.

Og med ligastarten nøyaktig en uke unna, er Torres overbevist om at målet hans på De Kuip Stadium i går er et bevis på at hans målscorerform er på vei foran ligastarten.

- Jeg er veldig glad for å ha scoret mitt første mål og håper at dette er starten på en lang rekke mål. Jeg er fornøyd med dette og med seieren. Nå skal jeg suge på karamellen og nyte dette. Min intensjon er å score mange mål når ligaen starter, noe som er det overordnede målet mitt for sesongen, sier Torres.

Målet til "El Niño" kom etter en glimrende pasning fra Yossi Benayoun, Torres kom alene med en utrusende keeper. Spanjolen gjør det som iskalde angripere ofte gjør, nemlig la ballen over keeperen.

- Jeg har mange gode medspillere på Anfield, noe som gjør at jeg raskere har funnet meg til rette i laget. Jeg trives godt med lagkameratene mine og nyter alt rundt denne store klubben og de store og gode spillerne som er her. Det er fantastisk å dra lærdom av det som disse gjør. Dette er nytt for meg, men jeg lærer mer og mer for hver dag jeg spiller sammen med dem. Det er fantastisk å ha medspillere som ikke vet hva godt de kan gjøre for å få oss nye spillerne til å finne oss til rette. Det gjør alt mye lettere, sier Torres.

Nå håper spanjolen at den siste treningsuka før Premier League starter vil spisse lagets form, slik at Liverpool fra første stund viser at de er utfordrere til ligatittelen.

- Jeg vet at det er fire topplag i Premier League som alle er kapable til å ta hjem Premier League-tittelen. Det vil bli jevnt mellom disse fire, noe som betyr at hvert eneste poeng er viktig og vi må kjempe hardt og være konsentrerte helt fra første spilleminutt. Jeg er utrolig glad for å komme hit og få være med på dette. For hver eneste dag lærer jeg mer om den spesielle historien denne store klubben har og hvor mye klubben betyr for fansen. De har store forventninger. Jeg skal gjøre mitt for å innfri disse forventningene. Jeg lover å gi alt. Dette er en av de største klubbene i verden og jeg vil lære og vil vinne. Det vil bli tøft og mye hardt arbeid, men jeg vil bidra med mitt, sier Fernando Torres.