- Harry kan snart spille fra start i ligaen

Etter at Harry Kewell spilte samfulle 90 minutter av Australias privatlandskamp mot Nigeria i helgen, mener Rafael Benitez at venstrevingen snart er i god nok form til å starte en ligakamp.

Rafael Beniez mener at Harry Kewell snart kan starte en Premier League-kamp igjen, etter at australieren spilte hele Australias privatlandskamp mot Nigeria på Craven Cottage i helgen. Kewell har som kjent ikke startet en klubbkamp ennå, etter at han ble kvitt sine langvarige skadeproblemer. Men etter flere imponerende innhopp fra benken er nå Benitez glad for å ha venstrevingen fit for fight igjen.

- Det var fint å se at Harry fikk 90 minutter for Australia. Jeg har snakket med ham, og han sa at kampen ble spilt i lavt tempo, så det gikk fint for ham å komme seg gjennom hele oppgjøret, forteller Rafa til liverpoolfc.tv.

- Fysisk må han fortsatt forbedre seg noe, spesielt når det gjelder hurtighet og utholdenhet, men han nærmer seg, legger manageren til.

- Harry er en kvalitetsspiller med evner som kan utgjøre en stor forskjell for vårt lag. Han kan gi oss ting vi ikke har fra før. Spesielt gjelder det mot lag som ligger dypt og spiller kompakt, avslutter Benitez.