- Ikke avgjørende for Rafas skjebne

Jose Reina avfeier alle spekulasjoner om at Rafael Benitez kan få sparken om Liverpool taper i Marseille. Formspissen Niang bebuder offensiv satsing fra franskmennenes side.

Liverpool-keeper Jose Reina sier til Setanta Sports i dag at han er sikker i troen på at de røde kommer til å avansere fra gruppespillet i Champions League foran morgendagens avgjørende kamp i Marseille.

- Jeg har en god mavefølelse foran denne kampen. Jeg tror at vi vil vinne i Marseille og nå våre mål. Denne kampen er som en finale, og historien viser at Liverpool håndterer situasjoner som dette godt. Vi har vunnet vanskeligere steder enn i Marseille, uttaler han.

- Atmosfæren på stadion vil være tøff, men det er normalt. Vi er profesjonelle spillere og kommer ikke til å forandre måten vi opptrer på av den grunn. Kampen er viktig med tanke på resten av sesongen, men den er ikke alfa & omega for Benitez. Manageren har allerede vist sine kvaliteter, og jeg legger ikke vekt på ryktene i avisene.

Reina innrømmer imidlertid at alt annet enn seier mot Marseille vil være en sportslig katastrofe.

- Marseille er godt organiserte og farlige på offensiven, så det er viktig at vi dominerer kampen fra start av. Ingen tror at noe annet enn en seier er godt nok. Klarer vi ikke det, vil det være et stort nederlag for oss. Det vil være tungt å svelge for fansen, og en katastrofe for spillerne.

Mamadou Niang er en av de farlige Marseille-angriperne Reina prater om. Marseille vant sin sjette strake ligakamp mot Monaco på lørdag, og Niang har gjort ni mål på de siste elleve kampene.

- Seieren over Monaco var en god generalprøve foran Liverpool-kampen. Vi forberedte oss med en tøff treningsøkt, og seieren var et godt omen, sier senegaleseren til uefa.com.

- Vi kan komme til å tape kampen mot Liverpool, da de er et bra lag, som er solide bak og som gjør mange mål for øyeblikket. Men vi går til kampen med den hensikt å ta alle tre poengene. Det blir nervøst og helt forskjellig fra den første kampen mot dem. Vi var kompakte på Anfield. I morgen vil vi angripe og skape sjanser, avslutter Niang.

- Liverpool-kampen vil ikke bli så enkel som den mot Monaco. Vi vet alle at Champions League er en helt annen turnering, med en annen standard, advarer Marseille-trener Eric Gerets.