- Ikke spark Rafa!

Fernando Torres står bak Rafael Benitez, og mener at manageren må beholde jobben uansett utfall av kveldens kamp mot Marseille. Alonso og Agger tilbake mot hhv Chelsea og Portsmouth?

Fernando Torres gjør det i dag helt klart overfor Liverpools eiere, George Gillett og Tom Hicks, at det vil være et stort feilgrep av dem å gi Rafael Benitez sparken. Engelsk presse spekulerer i sedvanlig stil om det blir tilfelle om Liverpool ryker ut av Champions League i kveld.

Torres vil lede Liverpools angrepsrekke på Stade Velodrome etter å ha ristet av seg en ankelskade han pådro seg mot Reading på lørdag.

- Dette er den viktigste kampen siden jeg kom til klubben. Det vil være et stort feilgrep å vurdere og bytte manager, selv om vi ikke skulle vinne mot Marseille, sier han til Liverpool Daily Post.

- Rafael Benitez har gjort så utrolig mye for denne klubben, og staben, fansen og spillerne står bak ham. Vi må alle stå sammen for å få et godt resultat i kveld. Denne kampen er alt vi har tenkt på de siste dagene. Vi kan ikke tillate oss å bli distrahert av noe annet, slår han fast.

- Det kommer til å bli en veldig intens og følelsesladet kamp, ettersom så mye står på spill. Marseille vil ha publikum i ryggen. Men dette er den typen kamper jeg kom til England for. Dette er hva jeg ønsket å oppleve da jeg sluttet meg til Liverpool.

- Jeg vet vi spiller for vår fremtid i Europa. Spillerne er optimistiske og jeg tror vi kan gå videre i turneringen. Ryker vi ut, er det spillerne som må ta støyten. Det er klart.

Gruppe A i Champions League er usedvanlig jevn foran den siste runden i kveld. Et uavgjort resultat vil faktisk holde for Liverpool dersom Besiktas slår Porto på bortebane. Da vil Besiktas og Liverpool gå videre, med tyrkerne som gruppevinnere. Dersom både Porto og Liverpool vinner vil de to gå videre med portugiserne som gruppevinnere. Dersom Liverpool vinner og Porto ikke makter å slå Besiktas vil Liverpool bli gruppevinnere.

Scenarioene vi vil unngå er: Liverpool spiller uavgjort og Porto tar poeng. Da vil Liverpool ende opp i UEFA-cupen. Det samme vil være tilfelle om både Liverpool og Besiktas taper. Dersom Marseille og Besiktas begge vinner, vil ikke Liverpool bli med der engang.

Liverpool Daily Post tror at Dirk Kuyt, Javier Mascherano, Yossi Benayoun og Sami Hyypiä kommer til å starte kampen i kveld. Momo Sissoko og Andriy Voronin har som kjent begge blitt vraket fra troppen, og er ikke en gang med til Frankrike. Daniel Agger, Xabi Alonso og Jermaine Pennant er også hjemme på Merseyside, ettersom de fortsatt ikke er restituert etter langtidsskader. Daily Post tror imidlertid at Alonso kan være aktuell for ligacupkampen mot Chelsea onsdag i neste uke, og at Agger kan være aktuell for ligakampen mot Portsmouth tre dager senere.