- Ingen vil betvile Rafa

- Ingen spillere i troppen vil starte å tvile på Benitez om de blir benket i Champions League-finalen, sier Dirk Kuyt. Nederlenderen er spent på om han får starte finalen i Aten.

Selv om det skal spilles en kamp mot Charlton i ettermiddag, er det tydelig at mange av Liverpools spillere allerede har fokuset rettet mot Champions League-finalen. Dirk Kuyt er ute i dagens Sunday Mirror og uttaler at han vet det vil bli hard kamp om plassene i startelleveren i Aten, og nederlenderen sier at han vil akseptere det uten å blunke om han ikke får starte kampen. Han har for stor respekt for Rafa Benitez til å betvile hans avgjørelser.

- Så langt har jeg spilt i de fleste av storkampene, og jeg er glad for det. Men det betyr ikke noe nå. Vi er i finalen, og manageren kan ha sine egne tanker om laget. Som alle andre vil jeg ønske å spille finalen, men det er manageren som tar ut laget og du vet aldri hvem som får starte med han ved roret, siteres Kuyt.

- Bare se på Xabi Alonso. Han var ikke med i startoppstillingen i den andre semifinalen mot Chelsea, noe jeg er sikker på at han var misfornøyd med, ettersom jeg tror han forventet at han skulle starte. Men du må akseptere slike ting, og det tror jeg alle i troppen gjør, legger han til.

- Det er bare se på hva som skjedde mot Chelsea. De hadde kanskje enkeltspillere som var bedre enn våre, men som lag viste vi at vi var de beste. Det må vi vise i Aten også. Det viktigste med Rafa er at han er en vinner. Staben er likedan, og de har fått innprentet i oss at vi må være vinnere også.

- Jeg tror ikke det er en eneste spiller som kommer til å klage på det laget som Rafa sender utpå i finalen. Vi begynner å skjønne at spillere vil bli satt på benken av og til. Det handler om å ha en sterk stall. Manageren har gjort oss sterke, for vi vet hvor sterk han er, og hvor viktig det er for ham å vinne. Han er uten tvil den beste manageren jeg har hatt. Han prøver å lede laget som helhet, og legger ikke like stor vekt på enkeltindivider som andre gjør. Vi vet at når han tar en avgjørelse så er det med tanke på hele laget, for han ønsker at laget skal vinne.

- Xabi startet ikke mot Chelsea på Anfield, men han vil kanskje starte finalen mens jeg sitter på benken. Slik er det bare, og slik må det være. Benitez har bevist hvor god en manager han er, og da aksepterer vi å bli satt på benken. Dette gjør vi fordi alle tror på ham. Noen ganger er ikke avgjørelse han tar bra for deg personlig, ettersom du ikke får spille, men til syvende og sist handler dette om å vinne trofeer. Vi vet derfor at det må være på denne måten, avslutter Kuyt.