- Inter vil frykte oss

Rafael Benitez tror ikke at de italienske mesterne ser fram til å møte de helrøde. Scouser David Nugent håper på å få møte rivalen, mens Sully Muntari trives på sydkysten.

Vanskelig trekning
Liverpool v Inter vil bli regnet som et av storoppgjørene i 1/8 finalene av Champions League. Rafa Benitez vurderer det slik at begge lagene vil mene at de har fått en vanskelig oppgave om to måneders tid.

- Jeg er sikker på at de vil være engstelige, mente Rafael Benitez på dagens pressekonferanse.

- De vet at vi er et godt lag og jeg husker at vi snakket om at Barcelona var en tøff trekning forrige sesong. Du vet ikke hvordan situasjonen er om to måneder og det kan være at vi går til disse kampene i litt bedre form.

- Vi forventet en vanskelig trekning og Inter leder ligaen i Italia, slik at det vil bli veldig, veldig vanskelig.

- Jeg kjenner dem fra da vi spilte mot dem i Valencia. De har gode spillere og erfaring med å spille i England. Hvis du ønsker å gå videre i turneringene må du imidlertid slå topplagene og Inter er et av dem. Forhåpentligvis får vi anledning til å møte et topplag til i runden etter.

- Nå ønsker vi imidlertid å fokusere mot Portsmouth og de neste kampene i Premier League.


Floppen Nugent
David Nugent har ikke slått til i Portsmouth siden overgangen fra Preston i sommer og har ennå til gode å score i Premier League. Scouser og Everton-supporter Nugent må trolig også slite benken på Anfield i morgen, men drømmer om at han endelig kan finne nettmaskene mot rivalen i rødt.

- Jeg har vært supporter av Everton hele livet, slik at jeg vil elske å få sjansen til å score på Anfield, gliser spissen. - Liverpools fans kommer fra hele verden, mens Everton har støtte mer lokalt. Det vil være utrolig å score mitt første ligamål mot dem.

Nettstedet PompeyFans.com tror Portsmouth starter med dette laget i morgen: James, Johnson, Distin, Campbell, Hreidarsson, Kranjcar, Mendes, Muntari, Diop, Utaka, Benjani.


Suksessen Muntari
En som har gjort det godt på Fratton Park blant sommerens kjøp er Sulley Muntari. Rekordkjøpet på £7M var også linket til Liverpool, men midtbanespilleren trives nå godt i sør.

- Jeg har ikke hørt om noe interesse fra Liverpool, selv om jeg var nære ved å skrive under for Manchester United etter at jeg prøvespilte for dem før jeg forlot Ghana for seks år siden, sier Muntari.

- Jeg gikk isteden til Udinese. Det var bra for meg siden det er en fantastisk klubb med en president som ble som en far for meg. Nå er jeg imidlertid i England og gjør det bra for Portsmouth.

- Jeg har alltid sagt at jeg en dag ønsker å spille for en storklubb, og selv om Liverpool er en virkelig stor klubb med et meget godt lag, kan Portsmouth også bli det.

- Jeg har en femårig kontrakt her og ønsker ikke å være noe annet sted akkurat nå, selv om jeg må forandre fokus når jeg reiser til det afrikanske mesterskapet i januar. For øyeblikket konsentrerer jeg meg bare om å jobbe hardt og fortsette å spille bra.