- Irland var best

Craig Bellamy erkjenner at Wales tapte for et bedre lag på Croke Park i går, og konstaterer samtidig at sjansene nå er små for at Wales skal klare å kvalifisere seg til EM-sluttspillet.

Craig Bellamy innrømmer at Irland var det beste laget da Wales tapte 1-0 i Dublin i går, og han innser også at det vil bli ytterst vanskelig for Wales å kvalifisere seg til EM i 2008.

Bellamy fikk selv Wales sin største sjanse i kampen, i første omgang, men en dårlig touch førte til at Irland-keeper Shay Given fikk ryddet unna.

- Vi fikk ingen god start på kampen, og Irland var det beste laget før pause. Vi spilte noe bedre i andre omgang. Forskjellen på lagene var at de gjorde ett mål, noe vi ikke klarte, sier Liverpool-spissen til Press Association.

- Vi står med kun tre poeng så langt, så det blir vanskelig å komme til EM nå. Men vi klarer normalt sett å heve oss etter et tap.

- Det var skuffende at jeg ikke klarte å ta vare på sjansen jeg fikk i første omgang. Jeg var igjennom, men sparket ballen for langt unna meg. Shay Given var modig som kom ut og gjorde en god redning.

Wales møter nå bunnlaget San Marino på hjemmebane på onsdag. I den kampen må waliserne ta alle tre poengene om de skal kunne fortsette å drømme om EM-deltagelse. Det er uansett langt opp til Tyskland og Tsjekkia, som leder gruppen med henholdsvis 13 og 10 poeng.

Roque varmet benken
Utlånte Miki Roque ble sittende på benken hele kampen, da Oldham gjorde to mål i kampens siste fire minutter og klarte 2-2 borte mot svakt plasserte Brentford i League One i ettermiddag.