- Jeg angrer ikke

Jamie Carragher angrer ikke på at han har takket nei til videre landslagsspill. Michel kritiserer Liverpools jakt på talenter. Cupavansement for Paul Anderson. Tap for O'Connor.

Jamie Carragher angrer ikke på at han trakk seg fra videre landslagsspill i sommer. Skader og suspensjoner på flere av Englands spillere kunne ha betydd en plass i startoppstillingen til Steve McClarens lag kommende uke. Mens flere av hans lagkamerater er opptatt med sine respektive landslag, trener midtstopperen i en avslappet atomsfære på Melwood.
- Nei, jeg anger ikke, uttaler Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Jeg nyter det svært mye. Det er bare fire eller fem av oss på trening, og det er ganske godt.

- Jeg får også mer tid hjemme med ungene og Nicola. Det er flott.

- Forhåpentligvis er jeg mer opplagt enn resten av guttene når Newcastle- kampen nærmer seg. Hele ideen var å hjelpe på Liverpool-formen min. Foråpentligvis gjør det det.

Jamie Carragher fikk 34 landskamper for England. Han debuterte på det engelske landslaget under Kevin Keegans ledelse i april 1999.

Michel kritiserer Liverpool
Real Madrid-legenden Michel, nå juniortrener i Real Madrid, kritiserer de engelske klubbene for å hente talenter fra spanske klubber, og spesielt Liverpool for overgangen til argentinske Gerardo Bruna.
- Jeg var overrasket da han forlot oss, fordi han har vært hos oss i tre år. Så snart han var i ferd med å modne, så tok Liverpool ham, uttaler Michel til den spanske sportsavisen AS.

- Når engelske klubber ser en spiller de liker, så tar de ham. De signerer en profesjonell kontrakt med spilleren og plasserer ham på reservelaget, som ikke er konkurransepreget.

- Hvor mange av de unge spillerne Liverpool, Chelsea og Arsenal har hentet, har faktisk spilt på førstelaget deres, og hvor mange har returnert?

Gerardo Bruna debuterte for Liverpools reservelag i gårsdagens målløse oppgjør mot Blackburn.

Tre røde i Johnstone's Paint Trophy
Tre av Liverpools utlånte var i går aksjon i Johnstone's Paint Trophys regionale kvartfinaler. Godwin Antwi spilte hele kampen da Hartlepool røk 2-4 i straffesparkkonkurranse mot Morecambe. Stillingen ved ordinær tid var 1-1. Tidligere Liverpool-spiller Jon Newby scoret Morecambes utligningsmål fra ellevemeteren tre minutter ut i 2. omgang.
På Liberty Stadium trakk Swansea, med Paul Anderson, det lengste strået med 1-0-seier mot Lee Peltiers Yeovil. Anderson ble byttet ut etter 50 minutter, mens Peltier spilte hele kampen.

Tap for benket O'Connor
Irland U18 tapte hele 0-4 mot Tyskland U18 i en treningskamp i Weismain. Tyskland stilte omtrent med hele laget som endte på tredjeplass i U17-VM i sommer. Shane O'Connor var henvist til innbytterbenken fra start, men fikk spille den siste halvtimen. Tidligere Liverpool-junior Laurence Gaughan (nå Celtic) kom inn etter 20 minutter. Den svært så ettertraktede Hamilton-spilleren James McCarthy var i irenes startoppstilling. Irland får sjanse til revansje når lagene møtes igjen i morgen. Den vikarierende irske landslagssjefen Joe Boyle har lovet alle de 18 spillerne i troppen spilletid i løpet av de to treningskampene.