- Jeg har et godt tilbud fra Liverpool

Gabriel Heinze er i dag tilbake i Manchester for å få orden på sin videre fremtid. Aston Villa ønsker å sikre seg ny keeper før ligapremieren mot Liverpool.

Heinze på vei ut av Old Trafford
Et lenge annonsert møte mellom Gabriel Heinze og Alex Ferguson er ventet å finne sted på treningsfeltet til Manchester United i dag. Argentineren innrømmer at han er fristet av et tilbud fra Liverpool og har tatt i bruk legal hjelp for å prøve å komme seg til Anfield.

Stridens kjerne er et brev sendt av United til Heinze og hans rådgivere, hvor man godkjenner et salg for et fastsatt beløp, men på Old Trafford sier man at spilleren er blitt gjort oppmerksom på at denne avtalen ikke vil gjelde for rivalene Liverpool, Arsenal og Chelsea. Alex Ferguson har også gjentatte ganger gjort det klart at man ikke ønsker å selge en spiller til sin helrøde motstander.

- Han er blitt fortalt å møte opp, men du vet aldri, er den syrlige kommentaren til Ferguson på spørsmål om han vil treffe Heinze i dag. - Vi får vente å se.

- Jeg er en profesjonell fotballspiller og jeg vil være på arbeid i Manchester på mandag, sier Heinze selv. 

- Jeg har bedt manageren om et møte om min fremtid. Jeg vet at det foreligger et godt tilbud fra Liverpool, men United har avslått det av grunner som ligger utenfor de vanlige sportslige. Hvis dette tilbudet hadde vært fra en annen klubb ville United ha vurdert det. Rivaliseringen disse to klubbene i mellom er enorm og jeg er nå midt oppe i det.

Fremtiden til Heinze i Manchester United synes å være på lånt tid, men spørsmålet er om man greier å tvinge venstrebacken til å gå til en annen klubb enn LFC. Trolig får vi svaret i løpet av de nærmeste dagene.


Villa vil ha Gordon
Flere engelske aviser skriver i dag at Aston Villa ønsker å kjøpe keeperen Craig Gordon fra Hearts denne uka. Manager Martin O'Neill har et keeperproblem ettersom hans førstekeeper Thomas Sørensen er skadet og ute av ligapremieren mot Liverpool.

Manchester City er også på keeperjakt, og Scott Carson skal være en av dem man vurderer i den nyrike klubben i Manchester. Rafael Benitez har imidlertid sagt klart fra at man ikke er interessert i å låne ut Carson en sesong til, og uten erfarent cover for Pepe Reina vil det måtte bli lagt fram en stor sjekk på bordet dersom noen skal kunne lokke Scott vekk fra Anfield.