- Jeg må bli bedre

Momo Sissoko forteller om hvordan han ikke har vært på sitt beste den siste tiden. Nå ønsker han å finne tilbake til formen han hadde i sin første sesong på Anfield.

Sissoko sier at han var spesielt skuffet etter sin opptreden i tapet for Marseille, da han mistet ballen på egen halvdel i forkant av Marseilles scoring.

- Jeg har gått gjennom det i hodet i etterkant, det var et virkelig dårlig øyeblikk for meg. Manageren plukket meg ut til laget og jeg spilte dårlig.

- Jeg vet at vi ikke spilte bra som lag heller, men det var min feil som ledet til målet. Jeg vet også at slikt skjer i fotball. Jeg ser på situasjonen og innser at jeg har lært noe nytt om spillet.

- Manageren fortalte meg at jeg ikke måtte bekymre meg for mye. Han minnet meg på at alle spillere gjør feil, at jeg fremdeles er ung og at jeg vil lære av det.

22-åringen har hatt gode perioder for Liverpool, og ble hyllet som fremtiden etter særlig sterke kamper mot blant andre West Ham i FA-cupfinalen og mot Barcelona i fjorårets Champions League. I den senere tid har den høyreiste afrikaner likevel fått kritikk for svakt pasningsspill, samtidig med at en frekk argentiner ved navn Javier har kommet til og vist hvordan det kan gjøres. Mascherano har for mange blitt et foretrukket kort som defensivt rivjern, da han i tillegg er tryggere med ballen enn Momo. I et topplag trenger man imidlertid gjerne to av typen.

Det så stygt ut da Momo var ute med en øyeskade som kunne sette stopper for karrieren. Fullt restituert må Sissoko nå ta fatt på sin livs oppgave i knivskarp konkurranse med verdensklasse-kapasiteter sentralt for LFC. Malieren må finne seg i at han ikke lengre har en fribillett under talentkvoten, men må prestere som en fullblods A-lagsspiller.

- Jeg hadde noen gode øyeblikk i starten av karrieren min her. Starten av min andre sesong var også god, men så ble jeg skadet. I begynnelsen av denne sesongen følte jeg at det gikk bra, men siden har jeg ikke vært fornøyd.

Omgangssyke har satt Sissoko på sidelinjen de siste kampene, og det vites ikke om han stiller klar til strid mot Blackburn i morgen.