- Jeg trodde vi hadde Heinze

Rafael Benitez sier at han var overbevist om at Gabriel Heinze var på vei til Anfield, og at det nå blir vanskelig å finne en forsvarspiller som er like god. Hattrick av Craig Lindfield.

- Umulig for Heinze å bli i England
På dagens pressekonferanse bekreftet Rafa Benitez at man virkelig trodde at Gabriel Heinze ville være iført helrødt innen transfervinduet ble stengt, og at man nå får en vanskelig jobb med å komplettere troppen med en forsvarspiller til. Det vil formodentlig dreie seg om en venstreback.

- Jeg er veldig skuffet over situasjonen siden vi trodde 100% på at han ville komme til Liverpool, sier manageren.

- Etter høringen var det imidlertid umulig for ham å bli her i landet. Han var virkelig skuffet da han forstod at han måtte reise til utlandet.

- Vi må nå analysere situasjonen og se på den troppen vi har. Det blir ikke lett å finne en spiller med den kvaliteten som Heinze har.

Gabriel Heinze har i dag skrevet under en fireårig avtale med Real Madrid og han bekreftet da han ble presentert i den kongelige klubb at han også hadde et tilbud fra Lyon. Spansk presse tror nå at Heinze er blinket ut til å ta over etter legenden Roberto Carlos.


4-0 til reservene
Craig Lindfield gjorde de tre første målene da Liverpools reservelag i kveld vant 4-0 mot Karlstad BK. Det stod 2-0 ved pause. Det siste målet besørget Jordi Brouwer foran drøyt 1200 mennesker.

- Det ble mer spill enn mot Kvik Halden, sier arrangementansvarlig Mikael Linder til liverpool.no. - Karlstad var ikke like fysisk sterke som Kvik, men ballen gikk mer langs bakken og på en gressmatte som var bedre. Det sørget alt i alt for en mer underholdende kamp.

- Craig Lindfield må en jo si var kampens store spiller med tre mål, men Jay Spearing var også god som sentral midtbanespiller med sitt sikre pasningspill. I den bakre fireren var Jack Hobbs dominerende og suveren i duellspillet.

Liverpools startoppstilling: Martin Hansen, Stephen Darby, Jack Hobbs, Ronald Huth, Emiliano Insua, Ryan Crowther, Mikel San Jose, Jay Spearing, Robbie Threlfall, Andras Simon, Craig Lindfield.