- Kewell må overbevise

Rafael Benitez er klar på at Kewell må overbevise frem mot sommeren, om han skal gjøre seg fortjent til ny kontrakt. Alex Miller om konkurrentene i Premier League.

Harry Kewells kontrakt går ut til sommeren, og bare tiden vil vise om australieren overbeviser nok til å få ny kontrakt på Anfield. Sjefen er ikke i tvil om at Harry har litt å bevise.

- Når en spiller nærmer seg slutten på sin kontrakt, så må han vise at han er klar, fysisk i form og mentalt forberedt foran en ny kontrakt. Han vet at det er situasjonen og han vet at han må gjøre sitt beste for laget, det er viktig for ham nå, sier Rafael Benitez.

Alex Miller om tingenes tilstand
Etter en sterk start har Liverpool hatt noen problemer både i Europa og hjemme. Alex Miller tror ikke Manchester City er noen varig utfordrer, mens Manchester United og Arsenal kan få større problemer når høst går mot vinter i England.

- Manchester United og Arsenal spiller med stor fart. Det kan bli endring når banene blir tyngre utover. Manchester City tror jeg ikke kan opprettholde utviklingen, de har ikke dybde nok, mens Chelsea har hatt problemer med skader.

- United og Arsenal spiller glimrende fotball med mange alternativer fremover. Stort tempo og bra gjennomtrengning av lagleddene. Det er noe vi fikk bra til i starten av sesongen, men som vi ikke har lykkes tilstrekkelig med i senere tid.

- Arsenal spilte bra mot oss, men vi ledet lenge og viste at vi var kapable.