- Kewell spiller igjen denne sesongen

Liverpools manager sier Harry Kewell er i full trening og aktuell for laget før sesongslutt.

Harry Kewell har vært forfulgt av et skademareritt siden overgangen fra Leeds United, og har ikke sparket en ball for Liverpool denne sesongen.

Midtbanespilleren fikk en bakterieinfeksjon i leddene i venstre fot under VM i Tyskland, i tillegg til at han har slitt med lyskeskaden som har plaget han i årevis. I et kanskje siste forsøk på å få karrieren på rett kjøl reiste Harry tilbake til Australia for å gjennomføre ikke mindre enn tre operasjoner i sommer. Det ble foretatt inngrep i stortåen på venstrefoten, hvor man rensket vekk inntil beinet. Man har også rensket i ankelen på hans høyrebein, for å lette en betennelse. Kewell har også gjennomgått en operasjon i hoften for å lette smerter som har plaget ham i lysken. Australieren foretok i tillegg en ny operasjon 20.oktober, som sies å ha vært vellykket.

Rafa uttalte til Daily Star Sundag etter kampen i går at spilleren er i full trening og at han vil spille for Liverpool igjen denne sesongen. De siste ukene har det kommer opplysninger om at Kewell trener og gjør det bra. De mest optimistiske spådde han tilbake mot returkampen mot PSV, men Rafa sier nå at han trolig fortsatt er et par uker unna comeback.

- Han er tilbake i trening, men trenger kanskje to uker til før han er aktuell for laget. Han vil spille fotball igjen denne sesongen, siteres manageren. Han legger til: - Når du har vært ute så lenge så trenger du tid for å komme tilbake. Vi trenger å spille han i noen mindre kamper først.

Hjemmekampen mot Wigan den 21. april kan dermed være et realistisk mål.