- Klubben er i trygge hender

David Moores opplevde trolig sitt livs tøffeste dag i går. Det var ikke med lett hjerte han ga slipp på Liverpool FC, men erkjennelsen av at han ikke kunne ta klubben videre ble avgjørende.

David Moores sier til Liverpool Daily Post i dag at Liverpool FC er i trygge hender, etter at det i går ble klart at han selger klubben til amerikanerne George Gillett jr og Tom Hicks. Men gudene skal vite at det ikke har vært noen lett avgjørelse å ta for styreformannen etter 16 år i vervet.

- Jeg overlater klubben til trygge hender. Vi måtte bare finne disse pengene et sted, for å finansiere vår nye stadion og for å sikre at manageren får midler å kjøpe spillere for. Dette er hva vi nå får fra George Gillett og Tom Hicks, slår Moores fast.

- Ettersom min familie har vært involvert i denne klubben i 50 år, er dette en følelsesladet tid for meg, legger han til.

Moores gjentar også at han ikke solgte til amerikanerne for personlig vinnings skyld.

- Jeg tror at disse to mennene forstår og kjenner historien til klubben, hvor unik den er, og det faktum at supporterne her er de beste i verden. Disse to ønsker å vinne ting, og med sine andre sportsforetak har de vist at de er i stand til det. De har kommet for å bli på lang sikt.

- Jeg kan kun selge denne klubben en gang, og jeg måtte være komfortabel med min avgjørelse. Dette har vært den vanskeligste avgjørelsen jeg har måttet ta i mitt liv. Det er veldig vanskelig å slippe taket, og erkjenne at det ikke er min klubb lenger. Men jeg overlater klubben til trygge hender, og erkjenner at jeg selv ikke har råd til å ta klubben videre. Jeg håper de nye eierne vil vinne det eneste trofeet vi ikke har vunnet i min tid som styreformann, nemlig Premier League, avslutter en meget følelsesladet Moores.