- Laget er nøkkelen

Liverpool skal bygge nytt stadion i Stanley park, men laget er det mest sentrale i klubbens tankegang, avslører Parry. Valget av kantspiller sto mellom Malouda, Babel og Mancini.

Liverpools planer om å bygge nytt stadion kan aldri få fokuset vekk fra hva som skal skje ute på banen, forteller chief executive Rick Parry til PA Sport. Det har vært en hektisk uke med spillerkjøp og innlevering av byggeplanene for det nye stadionanlegget. Parry mener at kjøpene av Torres, Babel og Benayoun viser at laget er det mest sentrale i klubbens tankegang.
- Svært mye har blitt gjort på kort tid, uttaler Parry om stadionplanene, som er revidert etter at Tom Hicks og George Gillett tok over eierskapet i klubben.

- Nøkkelen er at alt skriver seg fra suksess ute på banen. Det er bare et poeng å bygge et nytt fantastisk stadion dersom det finnes en vinnerstrategi og at anlegget vil bli brukt av et vinnende lag.

- Så vi har vært veldig raske med å ikke holde tilbake med noe angående laget, mens det i bakgrunnen fortsettes med stadionanlegget. Jeg tror folk vil bli veldig opprømte når de ser planene.

Valget sto mellom Malouda, Babel og Mancini
Chris Bascombe, journalisten som følger Liverpool FC tettest, skriver i dagens utgave av Liverpool Echo at valget sto mellom Florent Malouda, Ryan Babel og Alessandro Mancini når ny kantspiller skulle hentes inn. "Ryan Babel var ikke førstevalget til Benítez, men det var på grunn av spillerens alder. Benítez har aldri tvilt på spillerens kapasitet, men han tror at nederlenderen vil trenge mer tid enn Malouda eller Mancini med å tilpasse seg engelsk fotball. Straks Malouda hadde bestemt seg for Chelsea, måtte Rafael Benítez velge mellom Mancini og Babel. Til slutt var potensialet til 20-åringen mer attraktivt enn Roma-vingen. Mancini har i sine tidligere klubber en tendens til fortelle manageren hvor han skal spille."

gårsdagens rykte rykte om at Benítez har vist interesse for Mancini virker riktig, men det var trolig før han sikret seg Babel. Nå er kanskje jakten konsentrert på å hente inn en ny nr. 2?