- Lucas kan bli en av de beste

Sami Hyypiä berømmer sin nye lagkamerat fra Brasil, Lucas Leiva, men mener Fernando Torres er den aller beste av Liverpools siste kjøp.

Nye spillere som Sebastian Leto, Lucas Leiva, keeperen Charles Intandje og i mindre grad Yossi Benayoun har ennå ikke fått mange muligheter til å vise seg fram i helrødt. Det vil ventelig forandre seg til neste uke, da Liverpool møter Reading borte i Carling Cup. Til LFC Magazine sier Sami Hyypiä at røde fans kan vente seg mye av en spiller som Lucas Leiva, og at han kan ende opp som en stor spiller på Anfield. Finnen er uansett ikke i tvil om at Fernando Torres er den beste spilleren som kom til Liverpool i sommer.

- Lucas Leiva har virkelig imponert meg, slår erfarne Sami fast. - Jeg kan allerede se at han har meget gode fremtidsutsikter.

- Til å være så ung har han mye talent og en mentalitet til å bli en av de beste spillerne i verden.

- Han er teknisk dyktig, men kanskje ikke slik en gjerne forbinder med brasilianere. Hans ballkontroll og pasninger er fra øverste hylle, men han er også utmerket i forhold til sin plasseringsevne og i valgene om når han skal gå framover og holde igjen fra sin posisjon.

- Brasilianske spillere har gjerne et rykte for å ta ballen på hælen og slike ting, noe som kan være artig å se på men ikke alltid like effektivt. Uansett hvor du kommer fra, har du både talent og også viljen til å lære, da har du gode muligheter til å utvikle deg som spiller. Lucas har begge deler og han kan bli en stor spiller for Liverpool.

Den som likevel har imponert Sami Hyypiä mest, er Fernando Torres.

- Fernando er den som virkelig har stått fram for meg, bekrefter finnen.

- Faktum er at jeg la merke til ham også før han kom hit, da jeg alltid hadde likt hans måte å spille på. Han jobber hardt for laget og har en fin innstilling.

- Når jeg nå har fått se ham på nært hold kan jeg verdsette hva han virkelig er i stand til. Jeg både håper og tror at han vil komme høyt opp på toppscorerlisten i Premier League denne sesongen.

- Han kan gi oss noe som vi trolig har manglet litt de siste årene, nemlig en angriper som på egenhånd kan score mange mål. Fernando kan gjøre det, og han kan i tillegg skape mål.