- Lucas kan bli en stor spiller

Steven Gerrard er i dag full av lovord om Liverpools brasilianske midtbanespiller, Lucas Leiva. Guthrie fornøyd etter spilletid mot Manchester City.

Ettersom Momo Sissoko er syk, startet kaptein Steven Gerrard sammen med Lucas Leiva sentralt på midtbanen i ligacupmøtet med Cardiff på Anfield. Det er forventet at Lucas vil være i troppen også til Blackburn-kampen på lørdag, og Stevie G ble tydeligvis imponert over hva brasilianeren viste da de spilte i lag mot Fowler og co på onsdag.

- Han er ung, men så snart han får mer erfaring og rutine, fortsetter den fine trenden, og hører på de riktige folkene - er jeg sikker på at han vil bli en stor spiller, sier kapteinen i dag til Liverpool Echo.

Rafa Benítez er også tydeligvis fornøyd med sin 6 millionerpundsmann, og skal ha omtalt den langhårede 20-åringen som "en komplett midtbanespiller.

Guthrie fornøyd med spilletid
Danny Guthrie har slitt med lite spilletid i låneoppholdet sitt på Reebok Stadium så langt - men den unge midtbanespilleren fikk prøvd seg i ligacupmøtet med Manchester City på onsdag. 20-åringen har fått skryt fra mange hold, etter det som omtales som en meget positiv inntreden. Bolton var faktisk noe uheldige som røk, da formspiller Elano var sikker fra straffemerket drøye fem minutter før full tid.

- Jeg lærer noe nytt i hver kamp jeg spiller. Jeg er her for å få erfaring, og jeg ønsker bare å spille. Som alle andre spillere ønsker jeg å være på førstelaget, og dersom du blir utelatt må du bare bite sammen tennene og jobbe hardt. Selv om vi tapte for City, føler jeg at det var en av de beste kampene vi har spilt denne sesongen. Det var mye positivt å ta med seg fra kampen, og jeg er sikker på at lykken snur snart, sier Guthrie til Radio Manchester.

Bolton sliter med store skadeproblemer, og det er forventet at Guthrie vil få enda en sjanse - når Bolton skal forsøke å snu den vonde trenden på Upton Park i helgen.