- Mer å vente fra Torres

Den spanske sportsjournalisten Guillem Balague mener Liverpools nye stjernespiss Fernando Torres kommer til å bli bedre og bedre i den røde trøya.

Fernando Torres var det store samtaletema både i Spania og England, etter at han gjorde sitt første Premier League-mål for Liverpool.
Liverpools nye nummer ni er en svært populær mann både i England og i hjemlandet, og han er på forsiden av så å si samtlige spanske aviser i dag.
Det faktum at spanske TV-kanaler har begynt å satse på Premier League gjør også at Liverpool og El Nino får større oppmerksomhet i de sydlige strøk.
Liverpool vil være spansk TV?s første prioritet da de setter opp sendingsskjemaene.
Fernando blir allerede hyllet i Spania, og Balague tror ikke hysteriet vil dempe seg med det første.

- Liverpool ? Chelsea var akkurat som en spansk toppkamp. En spansk stjernespiller scoret det første målet, og en dommer blåste, til tross for store protester fra hele stadion, et feilaktig straffespark.
Det var synd for Torres at de røde ikke vant, men han har allikevel bevist hvilken spiller han er.

- Det var en meget god kamp av Fernando, og måten han scoret målet på var strålende. Det var også meget bra av Steven Gerrard, som slo den målgivende pasningen.

- Jeg er klar over at folk pratet om at Torres ville føle mindre press etter at han scoret mot Shanghai Shenhua i en treningskamper tidligere i sommer, men jeg tror målet mot Chelsea var mye viktigere for han, sier Balague.

- Inntrykket jeg sitter igjen med etter søndagens kamp, er at Liverpool endeldig har skaffet seg en spiss som kan garantere en god målstatistikk, og som leser spillet godt. Jeg ble imponert over hvor godt han forstod spillet, og selv om han ofte ble sparket på av Chelseas forsvarere, viste han ikke tegn til å bli provosert. Det er et meget godt tegn på at han kan passe godt inn i den engelske ligaen.

Balague tror også Liverpool har en god sjans til å lede serien når vi kommer til desember måned.

- Torres kan nå konsentrere seg om å hjelpe klubben sin til å bli en skikkelig tittelutfordrer.
De har for en gangs skyld fått en god start, mens Manchester United har snublet i åpningen.
Jeg tror Liverpool har en meget god sjans til å ligge helt i toppen i desember måned, så blir det spennende å se hvordan spillerne levere utover.

- Torres vil være en meget viktig spiller for klubben fremover, men han trenger fortsatt tid, og hard jobbing og god tålmodighet er nøkkelen, avslutter journalisten.