- Mer moro i England

Fernando Torres trives med fotballen på de britiske øyer, men toppscoreren understreker at han fortsatt har mer å gå på.

I et intervju med Liverpools egen hjemmeside legger ikke Fernando Torres skjul på at han har det mer artig på fotballbanen enn noen gang, etter at han forlot Atletico Madrid til fordel for Liverpool. Fernando er allerede en stor hit på The Kop, men rekordkjøpet mener at han fortsatt har en del å gå på før han er på sitt aller beste.

- Jeg har mer å lære både når det gjelder den lokale kulturen og spillestilen i England. Jeg er i en utvikling og vil bli stadig bedre, forklarer angriperen.

- Jeg vil si at fotballen i England er bedre enn den i Spania. Jeg vil hevde at den er mer publikumsvennlig og er utvilsomt hurtigere. Den er også mer fysisk. I Spania går spillet saktere og det er flere frispark. Her er spillet mer dynamisk og det er mer moro både for laget og den individuelle spiller.

- Foreløpig har jeg scoret nesten et mål pr. kamp og jeg føler meg heldig som har vært i stand til det. Det kan jeg først og fremst takke mine lagkamerater for, og det hjelper at vi i Liverpool nesten alltid spiller med høyt tempo og med god rytme.

- Ja, Dalglish og Fowler, og det gjør meg stolt over å bli nevnt i sammenheng med disse spillerne, sier Fernando på spørsmålet om han kjenner til andre spillere som har hørt taktfast klapping på The Kop etterfulgt av navnet.

- Jeg håper at jeg en gang kan bli nevnt med samme hengivenhet som dem, men jeg har bare nettopp kommet.

- Steven Gerrard er en spiller som det er lett å spille med. Han holder laget sammen og hjelper meg mye ute på banen. Jeg vil si at han er bedre enn jeg trodde på forhånd og den beste spilleren jeg har spilt sammen med.

- Rafa viste den tilliten han hadde til meg ved å høre om jeg ville spille for et lag som har vunnet Champions League. Den tilliten betydde mye i forhold til min avgjørelse. Han har hatt suksess både for store og små klubber i Spania og nyter stor respekt. Til daglig er målet hans at vi alle hele tiden skal bli bedre.

- Til å begynne med var det vanskelig å forstå hva som ble sagt til meg i engelsk, men nå forstår jeg det meste av hva for eksempel blir sagt av de som ønsker autografer. Det at guttunger går rundt med mitt navn på ryggen beviser det håpet og den troen de har til meg, og jeg håper at jeg kan betale dem tilbake. Min engelsk er fortsatt dårlig, men i fremgang og jeg håper snart å gjøre intervjuer på engelsk.

- Noe annet jeg har lært er at du må stå tidlig opp slik at du rekker å skrape isen av bilvinduene! Det er veldig kaldt her, og jeg har aldri opplevd noe slikt tidligere.