- Min fremtid er her

Peter Crouch understreker at han blir i Liverpool så lenge klubben ønsker å ha ham på Anfield.

I et intervju med Liverpool Echo er Peter Crouch klar på at han har ingen planer om å forlate de helrøde.  Det har gått rykter om at Newcastle vil prøve å hente spissen som de siste ukene har kommet bak Dirk Kuyt og Craig Bellamy i angrepskøen som Rafael Benitez disponerer.  Manageren har imidlertid avvist at han har til hensikt å selge Crouch.  Etter fulltrefferen mot Bolton ser nå spissen fram mot resten av sesongen.

- Jeg har hørt om alle spekulasjonene og alt jeg kan si er at jeg trives og elsker å spille for denne klubben, sier Peter.  – Dette er en fantastisk klubb, det er bare store kamper og jeg ønsker ikke å forlate Liverpool.  Jeg håper at jeg har vist at jeg alltid gir 100% når jeg spiller.  Jeg ser for meg en fremtid her og så lenge manageren ikke ønsker at jeg skal reise, da ønsker jeg å bli.

- Jeg har hatt utfordringer gjennom hele min karriere og dette er en ny en.  Det er mange spillere som blir rotert på slik at jeg er ikke den eneste.  Når du får en sjanse, da må du ta den.  Forhåpentligvis har jeg gitt manageren noe å tenke på.  Vi må alle vise oss fram, ikke bare de som er ut og inn av laget.

- Det kan bli frustrerende når du gjør ditt beste og ikke får spille hele tiden, men du kan ikke gjøre noe annet enn å jobbe hardt.  Jeg vet at manageren ikke har noe problem med meg.  Alle vet at min innstilling ikke vil forandre seg.  Jeg har alltid arbeidet hardt og slik vil det fortsatt være.

- Jeg tenkte på målet mot Galatasaray da jeg smelte til og det var fint å få bevist at det ikke var noen tilfeldighet.  Det var akkurat hva vi behøvde fordi det åpnet opp kampen, og sørget for at vi kunne sikre oss tre poeng.

- Vi har nå greid å komme oss tilbake i en god posisjon.  De er noen vanskelige kamper som gjenstår, men det er mye å kjempe om og det er opp til oss hva vi skal få ut av resten av sesongen.