- Nå er det tid for å kjøpe spillere

George Gillett gjentar at Liverpool FC er noe man har sikret seg for å vinne trofeer heller enn å tjene penger, og at man må dømme de nye eierne først når planer er gjennomført.

Overrasket over Rafa
Til tross for at de  i løpet av noen uker har gjort flere intervjuer enn hva David Moores har gjort i hele sitt liv, mener George Gillett at han og Tom Hicks er personer som ikke viser seg mye i offentlighet.  68-åringen uttrykker også overraskelse over utbruddet til Rafa Benitez i etterkant av finalen i Aten og antyder at det var noe manageren helst burde holdt innenfor klubbens vegger.  Gillett mener at man er i full gang med planene som Rafa har lagt opp til, og at folk må dømme dem man har hatt tid til å sluttføre disse.

- Isolert sett så var vi overrasket over hva Rafa sa offentlig.  Jeg er en veldig privat person og verken Tom eller jeg pleier å uttale oss om slike ting, svarer George Gillett jr på uttalelsene fra manageren om at nå var det tid for bokstravelig talt handling på transfermarkedet og ikke bare prat.

- Men for å sette det i en sammenheng, Rafa hadde hatt en veldig skuffende kveld og gikk gatelangs i Aten i fem timer etter kampen.  Han sov ikke etter kampen, før han møtte dere i pressen.  Jeg kan forstå det, vi har alle sagt ting i et øyeblikks frustrasjon eller lidenskap.

- Jeg føler en form for press som nå bygger seg opp fra media.  Jeg tror at folk vet hvor høyt vi verdsetter Rafa.  Han har en rekke med initiativ, prosjekter og planer på gang.  Jeg kan forsikre om at vi arbeider med flere ting.

- Hva vi har sagt, og hva Rafa har sagt, er at vi har et program og det er noe vi vil støtte Rafa med.  Den første delen av dette var å få flere etablerte stjernespiller til å skrive nye og lengre kontrakter.  Det er nå gjort.  Nå går vi til neste fase, som er å hente inn nye spillere.

- Tom og jeg er ikke alltid enige som partnere, men når du ikke er enig om noe gir det deg styrke til å spørre hvorfor og se på en annen oppfatning.  Jeg tror vi blir styrket av det.

- Foster vil flytte til Liverpool for at vi kan forbedre kommunikasjonen.  Det vil ikke bli som daglig leder og det vil definitivt ikke bli som manager.  Ting skjer fort i denne sporten og avgjørelser må tas raskt, sier Gillett om at hans sønn etter hvert vil involvere seg mer med klubben.  – Det har vært bekymring fra Rick og Rafa angående tidsforskjellen og hvordan vi kunne garantere hurtig kommunikasjon.  Det vil vi løse på denne måten.

- Både for Tom og meg dreier dette i hovedsak om å vinne trofeer.  Det gjør at man må være involvert.