- Nå starter den harde jobben

- Nå starter den harde jobben med å føre Liverpool til topps, mener Benitez etter amerikanernes overtakelse av klubben. Carra har blitt Rafas klippe. Riise slått konkurs.

George Gillett og Tom Hicks fullfører i disse dager sin overtakelse av Liverpool FC, og manager Rafael Benitez slår fast at det er nå den harde jobben starter både for han selv og amerikanerne. Manageren innrømmer at man har mye jobb foran seg for at Liverpool igjen skal bli tittelutfordrere.

Amerikanerne har lovet å støtte Benitez i transfermarkedet, og spanjolen slår fast at troppen må forbedres ettersom man er hele 21 poeng bak Manchester United på tabellen.

- Jeg sa før sesongen startet at jeg var fornøyd fordi jeg hadde enn bedre tropp enn i fjor. Men du ønsker hele tiden å bli bedre, og det virker også som de andre lagene har blitt bedre. Vi er ikke langt unna, men vi må ta en del grep om vi ønsker å bli tittelutfordrere, sier manageren til Liverpool Daily Post.

- Jeg tror det er veldig positivt for klubben at amerikanerne tar over. Jeg håper de vil gjøre sitt aller ytterste for klubben. Når du kjøper en klubb og investerer store penger, betyr det at du ønsker suksess og at du ønsker å vinne alt som vinnes kan. Det kan bare være bra for oss. Dersom alt går i den retningen vi tror det gjør, kan det bli gode tider for alle som er involvert med klubben.

Gillett og Hicks skal som kjent ha et møte med Benitez på søndag, der klubbens fremtid står på agendaen.

- Jeg trives virkelig her, og alt er greit. Jeg tror muligheten byr seg for å gjøre historiske ting med Liverpool, sier manageren.

Han har også et ønske om å gjøre seg bedre kjent med fotballmarkedet i USA.

- Jeg er sikker på at fotballen i USA vil bli stadig bedre. De besitter ressursene til det. De har også mange latin-amerikanere i sin liga, noe som også borger for fremskritt.

Carragher har blitt Rafas klippe
- Jamie Carragher er en av de beste forsvarsspillerne i Europa. Han er alltid fokusert på spillet, og prøver hele tiden å lære. Det viktigste for meg er at han blir litt bedre for hvert år som går. Han lytter hele tiden til hva jeg har å si, og det er en del av årsaken til at han stadig blir bedre. Han jobber hardt på hver trening, og streber hele tiden etter forbedringer.

Dette sier Rafael Benitez til Press Association. Det er tydelig at Carra har blitt managerens mønsterelev på Melwood.

- Han minner meg litt om en jagende hund. Når jeg ønsker å gjøre noe spesifikt i forsvaret, er han alltid villig til å lære. Som forsvarer er han en spillertype du ikke ønsker å bli markert av. At han er så lærevillig er viktig både for vår og hans egen fremtid.

- Han er en sterk type, som alltid roper instruksjoner og snakker med sine medspillere. Han har blitt en nøkkelspiller for oss. Han har en god innvirkning på de unge spillere, og viser dem hvordan de skal opptre. Carra kommer alltid med tilbakemeldinger om hva som er forventet av dem. Han legger press på folk på en måte som er bra for lagånden. Han spiller virkelig bra om dagen, og de to siste sesongene har han vært ekstremt viktig for oss.

Riise slått konkurs
Engelske medier slår i dag stort opp at John Arne Riise har blitt slått konkurs. Sunnmøringens agent, Struan Marshall, bekrefter at Riise ble slått konkurs i går på grunn av et krav på £100 000 som ikke har blitt betalt, men han mener denne saken aldri burde ha havnet i retten og alt tyder på at begjæringen vil bli appellert.

- Vi har advokater som ser på saken nå, og vi har tro på at vi skal løse denne floken i nær fremtid, sier Marshall til Liverpool Daily Post.

Ingen fra Liverpool FC ønsker å kommentere saken, da de anser dette som et privat anliggende.

Riise er som kjent i en tvist med sin tidligere agent Einar Baardsen i Norge. Liverpool-spilleren mener at hans tidligere agent skylder han 37 millioner kroner, mens Baardsen på sin side hevder at han har 9 millioner kroner til gode hos Riise. Konkursbegjæringen mot Riise i England er også linket til tvisten med Baardsen.